Am stat şi am cugetat, pe căldura asta tâmpită (de-abia aştept să vină iarna), că rromânii au o problemă în a-şi autoevalua proprietăţile.
Să gândim puţin.

Daewoo şi-a închis porţile şi la noi, de ceva vreme chiar. În locul lor activează deja firma Ford. Deci, dacă maşinile produse de Daewoo nu se mai produc, te-ai aştepta ca preţurile maşinilor second hand gen Tico, Matiz, să scadă brutal, lumea să vrea să scape de ele. Pentru CĂ NU SE MAI FAC! Adică nu mai ai service, nu mai ai piese, nu mai ai nimic. Deci e o maşină moartă.

GREŞIT. Rromânul are impresia că Tico ăla al lui e Lamborghini. Adică, dacă îmbătrâneşte, îi creşte plus-valoarea. Dacă înainte de închiderea Daewoo, un tico second hand vechi era 1000€, acum costă lejer 2000. Matizul sare clar din 4500, iar Espero găseşti şi la 6000€.

Să îmi explice şi mie careva care e logica. Ei, oamenii ăştia aşa-zis şmecheri, chiar se aşteaptă să le dea cineva ditai căciula de bani pe o maşină care în modul cel mai clar, de la tine nu se va mai opri decât la fiare vechi?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.