Intrasem pe Libertatea să văd nush ce poze de la un accident din Constanța, cu un băiat care a intrat sub o remorcă, având 150 kmph și permis lipsă și mi-au căzut ochii, în sidebar, pe un articol publicitar nemarcat. Gen ce poți să vizitezi în Zanzibar. Așa, din senin, mă-nțelegeți, un anume Morcovescu din redacție s-a gândit să facă un articol despre minunile Zanzibarului și cât de mișto e să mergi acolo. Iar redactorul șef l-a aprobat la publicare, pentru că e jurnalistic quality, nu alta.

Singura problemă e că, în Zanzibar, ESTE EPIDEMIE DE MALARIE. ȘI nu doar că e epidemie de malarie, dar, în românia, erau 4 cazuri grave de malarie la persoane care s-au întors din Zanzibar. Spun erau pentru că, între timp, una din persoane a murit. De malarie. Din Zanzibar.

Dar de ce să oprească asta o afacere atât de bănoasă, cu fraieri trimiși în Zanzibar, la recreere și plaje cu nisip fin, nu? Hai să facem o reclamă mică. Morții cu morții, viii cu viii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.