Acum ceva timp cineva îmi atrăgea atenţia că acord prea multă atenţie trollilor şi haterilor, scriind despre ei, în loc să scriu un articol şi despre comentatorii mei adevăraţi, cei ce formează grupul dur din spatele arhiblogului.

Uite că l-am scris. Nu, cel de azi nu e pentru ei, ci articolul de ieri, concursul meu personal, acela a fost.
Voiam să îmi confirm încă o dată că oamenii care vin şi îmi citesc aberaţiile zilnice sunt oameni de bun simţ, oameni cu caracter, oameni pentru care motivaţia principală nu este ura.

Şi pentru asta vă mulţumesc tuturor. Pentru că voi, cei care veniţi şi mă faceţi să râd cu comentariile voastre, sau mă băgaţi în ceaţă, nu de puţine ori, voi faceţi 50% din blogul ăsta. Mulţi din cei ce nu comentează intră şi pentru a vă citi comentariile, care nu de puţine ori s-a întâmplat să fie mai bune decât articolele în sine.

A da, câştigătorul.

karmapolice Decembrie 9, 2010

in zilele de depresie-si nu sint putine-esti chiar singurul care ma face sa zimbesc.Te citesc pentru ca ai cel mai simpatic umor dintre bloggeri.Nu ai umorul intelectual al lui julius si nici mistoul lui bendeac ci esti cald, uman si sufletist.
Si asta respira in toate scrierile tale, ba chiar cu toate ca sint feminista convinsa nu ai reusit sa ma convingi sa te urasc nici la posturile misogine….
Asta e.te iubesc(and now the fat lady sings, ca stiu ca-ti plac)

Niciodată nu am rezistat la o femeie care îmi spune că mă iubeşte. Aş avea o singură rugăminte. Dacă nu are nevoie de toate cele 3 licenţele, una să i-o dea lui Ionuţ Moisa, care are BitDefender şi îi expiră licenţa în 18 zile 🙂

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.