Observ cu groază că se învârtoșează iar poporul în jurul ideilor de vamă. Doar în ultimele 3 ore ce am citit cu cântul vamei, vama ne cheamă, libertate și nisip, focul vamei ce mistuie nu știu ce rahat din noi și alte anapodisme de gen.

Băi, Vama Veche e un loc plin de cocalari, plin de hipstări care se inghesuie la o clătită ieftină, care btw, nici măcar ieftină nu mai e, e plină de Mircea Toma și vestitul său organ sexual, e plină de nevasta lui Toma și vestitul ei cur uriaș, colcăie de nespălați care te întreabă la orice colț dacă nu ai și tu să le dai 1 leu șamd.

Pe lângă ei, sunt distinșii corporatiști care își parchează Q7-le pe plajă, ridică portbagajul și agață cortul de el. Adică oameni simpli, cu gusturi simple, nu orice melteni. Eventual nu mai mergem la budă dimineața, ne căcăm corporatist în mare, după care ne relaxăm la o scrumbie frugală la Șoni, ieftină ca braga, doar 50 de lei suta de grame.

Asta e Vama Veche reală, nu porcăriile alea așa zis romantice.

Foto: amdraci.ro

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.