Pentru că, în sfârşit, l-au amendat pe maimuţoiul ăla de Bendeac, cu 40 000 de lei, pentru comportamentul imbecil pe care îl are într-o emisiune care ar trebui să fie de audienţă generală.
Mulţi se întreabă de ce insist eu atât cu Bendeac. E foarte simplu.

Omul e influencer, scrie pe blog, dă interviuri. În toate chestiile astea, el se arată un vajnic luptător împotriva piţipongizării şi manelizării excesive, urăşte bârfele, adoră frumosul etc. El şi gaşca lui de pseudovedete au transformat umorul rromânesc într-o continuă parodie. Nu mai există texte în care oameni necunoscuţi produc umor prin text şi situaţie, ci doar vaci şi boi care urlă şi behăie, parodiind diverse jeguri umane ce populează solul ăsta balcanic.

Îmi permit să citez din Maestru, din nişte texte mai vechi.

Stiu ca am mai spus-o! Dar cum te poti simti vorbind si respirand acelasi aer zi de zi sau seara de seara cu Nikita, profesoara Porno, Fernando de la caransebes, Ogica…?! Si realizati ca toate astea s-ar opri daca ar exista un pic de unitate. O decizie! Bai gata! Ce se poate intampla?!?!?! Telespectatorul se uita la ce-i dai pana la urma. Dar pentru asta trebuie sa fii puternic, sa ai demnitate profesionala, sa ai orgoliu masculin.

E pacat! Cu atat mai mult cu cat vorbim de oameni misto (pe Madalin Ionescu nu-l cunosc personal dar Morar si Capatos va garantez ca sunt oameni inteligenti si talentati). SI CU ATAT MAI DUREROS E FAPTUL CA LUCRURILE ASTEA SE INTAMPLA IN EMISIUNILE UNOR TIPI CARE-L LUAU LA MISTO PE DIACONESCU SI-L PRIVEAU CU SUPERIORITATE. MIHAI, DANE, VA ADUCETI AMINTE?

Lasand gluma la o parte,am inteles ca amicii Capatos sau Morar incearca sa faca audienta invitand handicapati,debili,curve sifilitice transformati cu totii in vedete ad-hoc…E problema lor. Insa dupa ce copilul lor Nikita (care cica e gravida) a ajuns sa-si bage pula in mortii colegei mele (care a facut 4 ani de facultate si doi de master) eu nu mai pot decat sa le transmit atat: in cazul in care o veti mai avea in studio va rog sa considerati incheiata orice relatie cu mine. E alegerea voastra. NASTETI MONSTRII!!! Umpleti televizorul cu cacat! Cu scroafe! Cu NEOAMENI!!!

Daca o mai invitati,nu numai ca dovediti o lipsa de respect fata de noi cei care muncim de ne cacam pe noi sa facem lucruri de calitate dar riscati sa deveniti criminalii spiritului acestei natiuni.

Ma retrag asadar din viata tabloida profitand de faptul ca nebunia paparazzi a trecut si ca apele s-au linistit.Nu port ranchiuna nimanui.Ramane sa va delectati cu cei care nu s-au retras: Ramona Gabor,Sexy Braileanca,Ogica,Tolea,Magda,Romanita,Blonda de la morga…Astea sunt adevaratele vedete in Romania.

SI-ACUM GATA! NEXT LEVEL!

Căutarea nikita pe blogul lui poate face minuni.

Ia zi bă Bendeac, cum te simţi aşa, ca dejecţie umană, criminal al spiritului unei naţiuni? Mai rezişti, mai rezişti? Ăsta e the next level?
PS: Cu puţica a fugit pisica?