Am observat, de-alungul vastei mele experiențe de viață, că femeile au tendința de a-ți cere să faci lucruri pe care nu le-ai face în mod obișnuit, ca să le arăți cât de mult le iubești tu.

Precizare. Nu mă refer la puștiulakis de ăștia de 15 ani care au găsit o pizdulice care îi lasă să îi pună mâna pe țâțe, ci la relații stabile, vechi, eventual căsnicii.

De câte ori nu ați auzi chestii de genul ‘dacă mă iubești, speli și tu vasele, dacă mă iubești, duci și tu gunoiul, dacă mă iubești nu te cerți cu mama”.

Dragele mele păsărici, un bărbat este, ca principiu de funcționare, leneș. El nu își va spăla niciodată farfuria imediat după ce a mâncat. O va lăsa pentru mai târziu. Iar acest mai târziu se poate concretiza și într-o săptămână, sau o lună, sau până vine prima păsărică la el, dornică să îi spele vasele.

Îmi aduc aminte, când stăteam singurel cu chirie prin Vitan (ce vremuri!!), am lăsat odată vasele în chiuvetă să putrezească la propriu, timp de o lună și jumătate. Pur și simplu am uitat de ele. Am venit într-o seară cu un prieten (da, era prieten, nu partener ghei, acum e prin Franța cred) și ne era foame. Când am intrat în bucătărie, pe toată chiuveta era o mâzgă groasă, verde, care
colcăia ușor, nu știu cu ce că nu am avut curajul să mă uit.

Deci am spălat vasele alea în timp ce vomitam, desigur pe geam, nu în chiuvetă. Și ce, credeți că după ce am mâncat, le-am spălat? De unde, după vreo 2 săptămâni m-am mutat din apartament, iar vasele tot în chiuvetă rămăseseră.

Unde am vrut să ajung cu povestea asta?
Voiam să le explic pixdulicilor că a măsura cantitatea de iubire oferită de cineva, punându-l să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal, este totalmente greșit.
Lucrurile astea țin până la prima ejaculare internă, hai a 2 a.

După aceea, nevoia de a face lucruri mărețe pentru a o impresiona, dispare. Tipul rămâne în relație doar dacă există iubire, iar atunci când vrei asta, vrei să te simți confortabil, nu să îți țăcăne la ureche tot impul cineva chestii cu spălatul vaselor sau alte delicatese.

Concluzia?
Locul femeii este în bucătărie!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.