A început la prietenii noștri de la Finestore și zic ai noștri pentru că sute dintre voi au comandat alcool de calitate, la preț decent așa că frends fo life cu toții, aș zice :mrgreen:

Veștile sunt bune, pe frontul băuturilor bune și foarte bune.De Black Friday 2021, Finestore a venit cu reduceri consistente la peste 3000 de produse, cu mai mult de 10%, cât era acel cupon de care v-am spus în ultimul articol. De altfel, e ușor de verificat.

În același timp, s-au făcut toate eforturile logistice posibile și, la toate comenzile, timpul de livrare este cel normal, nu există întârzieri (evident, în limitele normale și conform comportamentelor curierilor)

Ce ar fi de urmărit, din punct de vedere al reducerilor

Dictadorul acesta de 12 ani, care este incredibil de bun, într-un preț mai mult decât bun, cu reducere de 45%.

Un lichior June Wild Peach pentru doamna inimii mele, căreia îi plac și aromele fructate. Bine, la voi va fi pentru doamna inimii voastre. cu 46% reducere.

Un MASI COSTASERA AMARONE CLASSICO, pentru că mi-a rămas gândul la Masi de la vinul de data trecută. Vine cu reducere de 43%

Bumbu XO. Pentru că am intrat pe calea romului de calitate, am deja câteva sticle mișto și, de ce nu, că am o grămadă de spațiu. Nu știu cum e, dar are reducere de 34%, deci se potrivește pentru mine.

Iar pentru Beluga Noble am avut un coup de foudre din primul moment în care mi-a atins buzele. Eram la Sankt Petersburg, în restaurantul acela care avea 180 de sortimente de vodkă, toate scrise în rusă și, deși înțeleg alfabetul, după ce testezi vreo 7-8 sortimente, nu prea mai vezi la fel de bine. Are și ea 44% reducere, ca idee. Dar la Beluga deja reducerea nu contează, mult prea fină, mult prea bună.

M-ar tenta și unul din Cristal Headurile de aici, dar habar nu am cum este și nu știu dacă să mă risc sau nu. Îmi plac craniile, am acasă unul de ceramică plimbat de mine prin toată Europa. Au unul negru, cu reducere de 40% și m-ar tenta.

Anyway, oferta este mare și plăcută. Nu țineți pentru voi, dacă ați gustat, v-a plăcut și l-ați găsit pe site, lăsați linkul, sunt foarte deschis la nou și nu cred că sunt singurul de aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.