Din 2018, vaccinarea copiilor va fi obligatorie. Din păcate, în Franța, nu și la noi.

French Prime Minister Édouard Philippe said it was “unacceptable” that children are “still dying of measles” in the country where some of the earliest vaccines were pioneered. He said all the vaccines which are universally recommended by health bodies – 11 in total – would be compulsory.

În sfârșit, o măsură necesară și normală. E ceva complet idiotic să îți moară copilul de o boală care ar trebui să fie inofesivă, pentru că o gașcă de gâște vocale, pornind cu vita de Jenny McCarthy și terminând cu reputata femeie de știință olivia știr s-au gândit că ar fi ok să da.

Desigur, în românia va mai trece timp. La noi încă e valabilă chestia cu Mulțumescu-ți doamne că m-ai vindecat, cu mămăliga vârtoasă, oscilococcinum și altele.

Dar, dacă avem noroc și Dragnea & Company nu ne scot din UE, e posibil să se ajungă la obligativitatea generală a vaccinării și atunci, în pofida cantității de prostie imundă, vor trebui să o facă. În plus, poate și ministerul ucigașilor sănătății din românia să asigure vaccinuri pentru toată lumea, nu ca acum.

Va mai trebui să determine și medicii să nu mai ia șpagă ca să noteze vaccinri false și gata, suntem în rândul lumii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.