olivia-steer-e-o-vaca-cu-cabina

Un copil de 18 luni a decedat miercuri in Berlin dupa ce s-a imbolnavit de pojar, primul deces cauzat de aceasta boala care se multiplica in capitala germana din toamna, au anuntat luni autoritatile sanitare, citate de AFP.

Desigur, nu Olivia Steer din românia e vinovată de moartea copilului. Dar, în acest moment, toate țările civilizate au câte o vacă cu cabină precum Olivia Steer, care propovăduiesc ceai de mușețel în loc de vaccin, mămăligă vârtoasă pentru cancer și preaslăvesc lipsa menstruației, că asta înseamnă un corp sănătos.

Nu contează că se numesc Jenny McCarthy, Olivia Steer sau Ciciolina, programul lor este impus de același lucru. O tragedie personală, cancer în cazul văcuței cu cabină din românia, autismul, în cazul blondei analfabete din america, au stricat undeva o rotiță în complexul mecanism al creierelor respective.

Din păcate, când unui om normal i se strică acea rotiță, are puține șanse să influențeze negativ și pe altcineva în afară de un cerc restrâns de familie și cunoscuți. Când e vorba de persoane publice, vedem cu adevărat rata de prostie din jurul nostru, pentru că cei ce se uită cu gura căscată la Măruță sunt și cei ce pot crede sfaturile medicale date de o tută a cărei singură valoare e că e soția unui tip celebru și că a apărut pe tv.

Cumva idioțenia asta trebuie să se oprească, poate chiar prin vaccinările obligatorii. Și nu, nu glumesc, deși sunt împotriva chestiilor impuse de către stat.

Pentru că aici deja e vorba de siguranța națională, de sănătatea populației în general și de cheltuieli enorme în plus la bugetul de sănătate, doar din cauză că niște scrântite s-au trezit că salvează lumea cu ceai de valeriană și mămăligă vârtoasă.

Poate dacă în loc de mămăligă vârtoasă, ar fi frământat și ele alte chestii vârtoase, cine știe…