Bucurestiul intotdeauna a votat anti PSD. Nu conta formatiunea politica pe val la momentul respectiv, nu conta candidatul, intotdeauna conta sa fie antuPSD. Drept urmare, bucurestenii au avut parte intotdeauna de primari saraci, de opozitie, care au intrat pe felie hotarati sa faca un ban.

Il mai tine minte cineva pe Crin Halaicu? Era un inginer amarat, care candida din partea cedereului. Avea un jeg de garsoniera prin Drumul Taberei si o Dacie. Cum se prezenta domnul Halaicu la final de mandat? Un om de afaceri desavarsit, plin de succes, firme peste firme, dolari peste dolari, conturi in strainatate, resedinte deasemeni.

Dar pe Viorel Lis, il mai stie cineva? Era un tiganus blandut, propulsat la putere de lipsa unor adversari de valoare. Averea sa era intr-o valiza, care statea intr-un apartament cu chirie? Cum se prezenta domnul Lis la final de mandat? Grosolan de bogat, casatorit cu secretara sa, mai tanara cu 30 de ani, care secretara era, desigur, indragostita pana peste urechi.

Sarim peste Victor Ciorbea, primul si singurul handicapat fizic si psihic din fruntea unei primarii si a unui guvern, si ajungem la domnul Basescu. Votat cu surle si trambite, a jefuit dupa bunul plac tot ce insemna Bucuresti. RAPPS, spagi de la supermarketuri pentru desfiintarea tarabelor, vile manarite, toate intr-o continuare facila a afacerilor cu flota romana, afaceri ce i-au adus sute de milioane de dolari, ca ministru al transporturilor si totodata administrator al firmei care a cumparat vapoarele romanesti cu un dolar. Rezultanta? Un presedinte viguros si frumos, primul si singurul presedinte handicapat fizic din istoria Romaniei.

Si ajungem la domnul Vidieanu. A ajuns primar in locul domnului Basescu, avand o avere micuta, bazata in special pe firma Marmosim, care producea marmura prelucrata pentru piata interna. Imediat dupa accederea la primarie, a renuntat la locul din consiliul de administratie al firmei, in favoarea unei firme de avocatura, Florea si asociatii. Iar minunile au inceput sa curga. Marmosim si Titan Mar au schimbat toate bordurile din Bucuresti de cel putin trei ori pe an. Nici o institutie publica din capitala nu se deschide/renoveaza daca nu are marmura de la firma domnilor Florea. Afacerile au crescut asa de bine incat averea domnului Vidieanu, care este un simplu salariat de primarie, a ajuns la 150 milioane de euro. Nu-i asa ca e bine sa candidezi intr-un oras de cretini cum e Bucurestiul?
Si totul va ramane asa. De ce? Pentru ca in Bucuresti traiesc un milion de idioti, adusi cu arcanul sa construiasca orasul, si un milion de indiferenti, carora li se rupe de porcaria numita politica. Restul de cincisute de mii sunt intelectualii de cacat care se duc la Neptun cu avionul

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.