Simona-Halep

Infecția cu virusul Zika este transmisă de țânțari din specia Aedes și persoanele contaminate prezintă, în general, simptome asemănătoare gripei. Virusul este foarte periculos pentru femeile însărcinate. Există un consens între cercetători că virusul Zika poate provoca microcefalie la bebeluși. Nu există tratament sau un vaccin pentru acest virus

, scrie Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pe site-ul său.

Virusul a provocat panică în Brazilia deoarece a apărut pentru prima data în luna mai. Mai mult de 1300 de copii s-au născut, în Brazilia, infestaţi cu virusul Zika – cauzând microcefalie. Femeile gravide care trebuie să călătorească, precum şi femeile care se gândesc la o sarcină, trebuie să discute cu medicul lor mai întâi şi să urmeze cu stricteţe măsurile necesare pentru a evita înţepăturile de ţânţar, în timpul călătoriei lor.

Simona Halep a anunțat că nu merge la Olimpiadă, din cauza virusului Zika care rupe tot prin Brazilia de câteva luni. A declarat foarte clar că pentru ea familia și sănătatea sunt mai importante decât sportul, dorindu-și copii și un viitor.

Se pare că nu se poate asta. După anunțul acesta, tot grohăitorul plin de bere a pus-o la zid, pe oriunde.

Halep ar trebui să învețe de la marii campioni, care s-au sacrificat pentru țărișoara asta, zice unul din eroii de televizor și canapea. Nu-i așa că o femeie ar trebui să își sacrifice viața, viitorul și viitorul potențialilor săi copii, pentru ca un gigel din românia să poată grohăi încânt, în timp ce soarbe o gură de bere, ca să clătească gustul de semințe ieftine și râncede Da bă, ui’ ce buni suntem și la tenis, i-am rupt, ‘tu-i în gură de americani!

O mențiune specială pentru un articol mizerabil scris de Tolontan, articol în care manipulează extrem de fin opinia publică și o pune la zid pe Halep, comparând-o cu vai, alte mari campioane, care au intrat în concurs după ce le-a murit mama, pisica, cățelul sau alte dureri de astea majore.

Și cum că Halep e datoare țarii pentru ceva, nu știu exact ce, pentru că românia nu dă niciun leu pentru tenis, copiii care fac tenis o fac pe banii părinților cap coadă, așa cum a făcut și Simona, de altfel. Bine, tolontan nu se oripilează de exemplu față de medicii care fac facultatea de medicină în românia, pe banii statului, după care pleacă la salarii mari în străinătate.

Dar asta nu contează, când tu ai un scop. Deh, școala intact nu se poate dezminți.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PS: Asta cu medicii a fost doar o manipulare în stilul intact, relaxați-vă, doar v-am arătat cât de mizerabil e tolontan.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.