Ghiceste castigatoarele meciurilor CM 2014 – eMAG.ro

Mi s-a părut că acest campionat mondial de fotbal a trecut prea repede. mult prea repede. Mai ales că primele meciuri le-am văzut pe sponci, din motive de soacră instalată la Suleyman și alte producții de mare calibru intelectual. Pentru ca, logic, pe un televizor cu diagonala de 127 de centimetri, altfel vezi turcaletul suferind.

Revenind cu picioarele pe pamant, am jucat si eu la Cupa Mondiala de pe eMAG. Cam tristute rezultatele mele, ca sa fiu elegant. M-au ucis surprizele de la vremea respectiva. Sa fiu sincer, cel mai mult m-a ucis Costa Rica, nemernicii. Bine, am reusit sa strang vreo 600 de puncte, dar cam pe acolo s-a oprit aventura mea salbatica in lumea jucatorilor adevarati.

Diseara am pus totul pe Brazilia. Totul insemnand 150 de puncte, dar tot e ceva. Cred ca Brazilia ar trebui sa ajunga in finala. Joaca mai bine si, ce e mai important pentru spectacol, sunt echipa gazda. Din pacate, Neymar nu va mai juca, iar cel ce l-a accidentat nu va pati absolut nimic, desi se vede clar intentia de a-l rupe.

Prin urmare, cine iese campioana mondiala?
Si, ce e mai important, cine castiga un BMW?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.