Peste 4.500 de mame au semnat o petiție online, prin care cer o lege care să le protejeze dreptul de a-și alăpta copiii în spații publice. Un argument este că, în ultima vreme, tot mai multe femei au fost criticate pentru că au încercat să-și hrănescă bebelușii în parcuri sau la terase.

Bine, modalitatea aleasă, petiția online, este de un tâmpițism feroce, o pune practic pe picior de egalitate cu petiția pentru pedepsirea lui Cetin Ametcea. Pentru că se știe, întotdeauna petițiile online au rezolvat ceva.

Dar da, e nevoie de o lege. Pentru că, așa cum veți remarca de altfel, dealungul zilei, suntem un popor plin de oameni iubitori și înțelegători, care consideră că bebelușii au program de masă și arătarea sânilor în public e scârbos, pentru că sânii au lapte șicu ei se hrănesc copii. Ceea ce e extrem de scârbos, înțelegeți, ce, noi ne căcăm în public?? Da, suntem un popor de oameni bătuți în cap, nu e un secret, referendumul cu cei 85% ortodocși a spus-o singurel.

Iar legea e utilă pentru că rezolvă problemele ca cele prezentate, gen analfabeți recepționeri de hoteluri sau paznici de mall, care trimit mamele să își hrănească copiii în wc-uri, ca să nu cumva să rănească pupila publicului, țărani de parc care agresează mame sub privirile blajine ale paznicilor and so on.

Știu, în mintea voastră oricum nu înțelegeți. E ok, de aia e necesară o lege, ca să vă forțeze să o acceptați, chiar dacă intelectual nu sunteți capabili să o înțelegeți.

Și încă ceva. Pentru ăia care știu ei că bebelușii mănâncă la ore fixe. Copiii își iau și apa din laptele matern, nu beau apă. Voi beți apă tot la ore fixe?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.