Să începem cu cea caldă.
Am terminat de înmatriculat mașina Lunei. Tot cu Delta Speed, ca la Honda. Cost total al serviciilor oferite de ei, 525 lei +tva. Foarte mulțumit, singurul timp pierdut aiurea a fost când am fost și am stat la RAR, unde e coadă de înțepenești. După cum spunea un mecanic de acolo, așa s-a speriat lumea de taxa lui Firea de am ajuns să înmatriculăm mai multe cazane decât bulgarii.

Oricum, recomand cu 2 mâini, super rapizi, super profi, se ocupă de absolut tot, poți inclusiv să îți primești numerele prin curier, dacă nu ai chef de mers pe acolo, puteam să las mașina la RAR și să o iau când e gata, dar mi-a fost lene să mă întorc din pantelimon până în griviței. Îl căutați pe Mihai Popa :mrgreen: (gluma e că data trecută s-a ocupat de mine Ana Pop)

Cea rece.
Am comandat ceva de la marele pescar punct ro, pe 25 decembrie. A ajuns astăzi. Nu, serios, astăzi, 13 ianuarie. Puteam să cumpăr de pe emag, dar îmi dădea dată de livrare 28 decembrie și am zis că sunt un tip pretențios, nu aștept atâta. Să mai comentați că plătiți livrarea la ei, că celelalte trăiesc în evul mediu al internetului. Și am plătit, evident, și livrare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.