Se face îndată un an de când am iPhone 4S, pe care l-am vrut din tot sufletul, ca să am și eu Siri, ca tot hipsterul care se respectă. Noh, după 1 an de folosire, care au fost rezultatele?

Maxime. M-am jucat cu Siri o singură dată mai mult de 1 minut, pentru că, în pofida accentului meu de Cambridge si Toefl, nenorocirea de soft se încăpățâna să nu înțeleagă ce îi spuneam.
Și stop. Atât. Asta e tot ce am făcut vreodată cu minunatul asistent vocal. Nu are practic nici o utilitate și orice operațiune cu tap and slide e mai rapidă decât să stai, să deschizi Siri, să pui întrebarea, să ajungă la serverele apple, să spună că nu a înțeles din prima și tot așa.

În schimb, față de vechiul iPhone 4, bateria ține mai puțin, se încălzește mai tare când se încarcă, se mai blochează din când în când, se mai închide cu de la sine putere, chestii de astea minore. Bine, e mai mult decât posibil să fie din cauza jailbreakului faza cu închisul și momentele de neresponsivitate. Dar bugul cu bateria care ține cât un sughiț e profund reală.

Dealtfel, din cauza asta mi-am luat jucărica asta de pe dx.com. Își face treaba frumos. Recomand.
Și da, chinezii trimit tot ce comanzi, cu transport gratis. Ajunge la poșta cu vamă de care aparții, pentru mine fiind în pantelimon. Nu plătești nimic pentru transport. Mi-am luat de la ei un robotel Wally-E, care la noi e 120-150 lei, iar la chinezi e 5 dolari.
Imagine… 🙂

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.