Când am fost la moldova mea iubită, după mulți ani, m-am speriat. Tot Mitocul Dragomirnei era plin de scutere. Toți țâncii, urcați pe scutere, își vedeau de trebi, încercând să te ucidă dacă nu ești atent. Indiferent unde erai, pe drum sau pe toloacă, aveai șanse să te izbească un kinderel de ăsta, care avea drept bagaj de cunoștințe rutiere doar posibilitatea de a sta drept pe scuter.

În sfârșit, se termină. Din 2013, ca să poți conduce un scuter, vei avea nevoie de unul din permisele de conducere valabile pe teritoriul rromâniei. Lucru foarte bun. Pentru că, în primul rând, scoate minorii de pe șosele, ca să ai permis ai nevoie de cei 18ani de-acasă. Iar în al 2 lea rând, știi sigur că cel ce conduce are idee măcar despre ce e aia prioritate de dreapta.

Nu știu, v-am povestit de tipul din constanța, mecanic auto, care a înnebunit? I-a cumpărat scuter lu` fi-su, care avea 14 ani, după care i l-a modificat ca să poată să depășească 50 kmph. Iar copilul s-a înfipt cu scuterul în capul podului de la Doraly. Când treceți pe acolo, o să îi vedeți crucea.
Dacă sunteți credincioși, spuneți o rugăciune pentru sufletele distruse a trei oameni.