Ce faci când realizezi că într-un ziar tipărit, pe care îl vinzi și pe care îl cumpără, pe care DAU BANI FIZIC oameni, nu poți băga mizerii gen UITE AICI ULTIMA CURVĂ A LUI DODEL, O SĂ ÎȚI CRAPE OCHII CÂND O SĂ VEZI, PUȘTOAICA ASTA A ÎNNEBUNIT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ și alte gunoaie? Pentru că oamenii ăia dau 1.5 lei sau cât naiba mai e un ziar ca să citească știri de sport, realizate de jurnaliști, dacă vor porno pe hârtie, cumpără Capital, nu prosport.

Ce faci când monitorizările alea gen ziarul nostru are un tiraj de 10 000 de exemplare pe zi, dar e citit de minim 50 de oameni ziua, plus alte 30-40 seara, deci practic ne citesc peste 36 de milioane de români, nu mai sunt luate în considerare și nu mai interesează pe nimeni?

Ce faci când fotbalul, singurul sport despre care scrii în ziar, a devenit un gunoi mai mare decât groapa de gunoi de la glina, când șmenarii și pușcăriașii fac legea pe față, iar cititorii sunt atât de dezgustați, încât pur și simplu nu au de ce da bani pe ziarul tău?

Ce să faci, închizi ziarul și treci doar pe online. E mai ieftin, oameni mai puțini, publicitatea se vinde la kila de spameri și, ce e mai important, poți vorbi cât vrei tu despre târfele lui Dodel. Pentru că e online. Iar un milion de chinezi care să dea click pe linkul tău sunt destul de ieftin de cumpărat.

Și uite-așa, prosport se alătură galeriei conduse de gândul.info. Țineți aproape, pe viitor titlurile de mare angajament vor exploda.

SĂ MOARĂ CE-AM MAI SCUMP DE NU O FI AȘA!
Pentru că pe online sunt și proști, și mulți.
Și aduc bani.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.