Iei întâi actele, mergi la…

Dacă mai știți, acum ceva vreme v-am întrebat de o firmă care să mă ajute să îmi înmatriculez mașina adusă de mine din Germania, pentru că, după ultima experiență avută pe la înmatriculări Pipera, am zis că mai degrabă mă spânzur de partea inghinală decât să mai trec pe acolo.

Și, după recomandarea voastră, am găsit Delta Înmatriculări. Care s-a ocupat de mine la modul că am fost, practic, de 3 ori la ei. O dată când am dus actele, o dată la RAR și ultima oară când am ridicat plăcuțele de înmatriculare și actele. Și cam aia a fost tot.

Și credeți-mă, a fost nasol, eu am avut-o înmatriculată pe firmă, firmei i-a expirat sediul social, ANAF a declarat-o inactivă, trebuia mutat sediu, refăcute actele, o întreagă scălămbăială juridică cu mizeriile alea de femei și oameni de la anaf, cu care efectiv nu m-a fi descurcat, în limitele legii și fără să fiu condamnat pentru lovituri și alte violențe.

Drăguța de Ana Popa, cea care a avut grijă de mine, s-a ocupat de toate, fără să mă deranjeze altfel decât cu vreun telefon în care să mă anunțe pe unde suntem dpdv al actelor și ce mai e de făcut.

Nu, acesta nu este un articol plătit, ei nici nu știu de existența acestui site. Doar am considerat că trebuie să scriu de bine cu același patos pe care îl folosesc când scriu de rău. Oamenii, în 99% din cazuri, dacă sunt mulțumiți de ceva, nu lasă reviewuri sau articole. Despre ce să scriu, dacă e de bine, nimănui nu îi pasă, nu?

Și de asta internetul e plin doar de chestii rele, de opinii despre cât de prost e un lucru sau un serviciu și rar, câte un rătăcit, care scrie de bine doar așa, din suflet.

Așa că, domnișoara Ana, dacă citiți, vreodată, să știți că ați făcut un bătrânel foarte fericit și mulțumit. Păcat că nu am ajuns să ne facem un selfie la despărțire, m-a luat prea repede colega de la recepție :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.