InboxMi-a plăcut de Mircea Baniciu dintotdeauna. Mi-a plăcut şi blogul lui. Până la un moment, când s-a transformat într-o continuă jelanie la adresa a ce a fost Phoenix şi cât de nasol om e Nicu Covaci. I-am făcut şi reclamă, am şi comentat la el pe blog.

Ei, aici e aici. Comentariile. În termenii de confidenţialitate ai oricărui blog se spune clar: “emailul tau nu va fi folosit şi nici facut public, in nici o eventualitate”.
Ce am primit eu azi pe mailul cu care comentez pe bloguri?

noul album
Mircea Baniciu – Best of vol 1 “Esarfa”

este disponibil acum pentru comenzi online (cd audio sau produs digital)

click aici pentru detalii despre noul album!

Piesa “Merg mai departe” considerata autobiografica de Mircea Baniciu este pusa la dispozitia fanilor gratuit in format digital. Pentru a o transfera pe calculatorul personal imediat – click aici!

Albumul contine 14 piese, in special balade, compuse in cea mai mare parte de Mircea Baniciu, care a spus ca despre ele ca “pisele care i s-au lipit de suflet”. De la piese mai vechi care au aparut pe albume vinil ale anilor ’80, pana la noutati pe care le veti auzi prima oara in interpretarea lui Mircea Baniciu, acest prim volum al albumului Best of aduce cateva dintre cele mai frumoase versuri din muzica romaneasca. Contine piese precum “Esarfa in dar”, “Scrisoare de bun ramas”, “La-nceput de drum”, “Cantecul ceasornicarului”, “Frunza”, “Himera”, “Intelegere”, “Merg mai departe”.
PR Colibri Music
www.mirceabaniciu.ro

Dacă nici ăsta nu e spam de cea mai joasă speţă, atunci nu ştiu ce e. Nici măcar obişnuitele ameninţări din coada spamurilor, acelea cu “acest mail nu poate fi considerat spam, pentru că are adresa expeditorului” nu există. Pur şi simplu semnătura seacă, PR Colibri Music.

Pr Colibri Music, eşti nesimţit. În primul rând. În al doilea, profiţi de emailurile din baza de date a blogului lui Baniciu, fără să ai dreptul şi încălcând regulamentul de funcţionare free a unei platforme Wordpree, plus legile române. În al 3 lea rând, nu ştiu dacă am menţionat, dar eşti nesimţit.

Jenibil.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.