Salut Cetin,

Mai jos ai o poveste “amuzanta” despre telekom…daca consideri ca merita publicata…:)

Cum tot face telekom campanie despre cat de c**at sunt serviciile altora, vin si eu cu o poveste despre cat de c**at sunt serviciile lor:

Am zis si eu sa ma portez de la Digi la Telekom undeva prin februarie- martie insa am aflat ca deja am abonamente la telekom. Eh, aceste abonamente sunt si restante cu o frumoasa suma(vezi atasat) si normal ca sunt raportat si in Preventel si nu am cum sa fac abonament nicaieri. Am cerut explicatii in ordine:

– Magazin telekom – au zis ca ei nu stiu procedura pentru cazuri din astea.
– IQ BOX Cora Lujerului – au zis ca ei nu mai tin contractele asa vechi( GDPR domne…) si ca nu stiu ce s-a intamplat si n-au cum sa ma ajute.
– Call(a se citi crap) Center Telekom – Mi-au zis sa fac o sesizare si sa trimit pe mail.

Am facut sesizare pentru punere la dispozitie a tuturor datelor pe care ei le detin despre mine si a investigarii fraudei si anularii contractului. La sesizare nu au raspuns nici pana in ziua de astazi desi am atasat datele mele de identificare(copie CI) si date de contact corecte. Am revenit la crap center, am dat numarul de ticket/sesizare primit de la ei si nu l-au gasit in sistem. M-au indrumat sa merg iar intr-o sucursala telekom. Aici mi s-a taiat filmul si m-am enervat.

Am facut reclamatie la ANPC iar acestia mi-au dat raspunsul atasat in care mi-au comunicat cand si unde au fost facute contractele si mi-au spus elegant ca e de competenta politiei(fiind frauda). Pe acel contract singurele date corecte sunt CNP-ul si numele…restul sunt date fictive. Banuiesc ca gigelul a luat datele astea de pe undeva(poate pentru ca am PFA…aflam, aflam). Am blurat numerele pentru ca probabil o sa ajunga la un momentan la altii.

Eh, astia de la telekom nu zic nimic nici dupa ce i-au vizitat cei de la ANPC (nu-mi trimit datele personale, nu ma suna…nimic).

Urmatorul pas e sa merg si pe la politie sa dau cu subsemnatul.

De ce am scris asta?

1.Poate aveti o idee cum sa fac/formulez astfel incat telekom sa isi ia o mare amenda(Pe GDPR si-ar lua cea mai mare amenda banuiesc) si daca pot primi ceva despagubiri din moment ce nu pot face alt abonament pana nu se rezolva asta.
2. Ar fi bine sa verificati si sa aveti grija pe unde ajung datele voastre ca va treziti cu abonamente

PS: Tot la Telekom, mama a trecut pe abonament de 5 euro si a mai luat un recevier…de la 32 de lei pe luna(doar TV) i-au trimis factura de 120 de lei. Cand a sunat pentru explicatii, duduia de la crap center i-a zis “Ooops, a gresit sistemul, ne pare rau, corectam!” Daca nu suna sau credea ca asa o fi…telekom mergea pe burta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.