Eu sunt A., un tip inteligent, ironic, lider în grupul lui (asta poate și pentru că mă înconjor de oameni care nu sunt neapărat zei pe treaba lor). Fiind lider de opinie, le spun tuturor, ”Fratee, țigara și alcoolul îți fac rău, într-o formă sau alta, nu e bine pentru tine.” Desigur, asta nu m-a împiedicat să fumez cam tot ce am prins, pentru că, nu-i așa, unui inteligent ca mine îi place să experimenteze, să trăiască senzații noi.

N-am apucat să-ți spun încă, dar eu simt culori și văd sunete. Sunt foarte emoțional, și mă încălzesc la o simplă atingere! Zodia o fi de vină. Rac!
De alcool, sunt înconjurat în permanență. Călătoresc mult, stau prin hoteluri, acasă am cel puțin vreo 5 tipuri diferite de whiskey, băutură pe care o beau cu plăcere. Problema e că eu nu beau des și puțin, ci rar și mult. Asta se întâmpla până acum vreo câțiva ani.

M-am însurat! Îmi iubesc soția, cu felul meu emoțional de-a fi, încerc să fiu ceea ce ea își dorește de la un soț. Nu cred că-mi iese întotdeauna. Flirtez cu alte femei, deși eu știu că nu m-aș culca cu ele, însă îmi place vânătoarea. Întind coarda, ca să-mi creez eu emoțiile potrivite. Adrenalina, endorfine!

De multe ori, fete tinere, 20 – 25 de ani, pe care le învălui în cuvinte și le fac să creadă că eu sunt interesat.Eu, fizic, fiind urât, gras. E recomfortant să vezi cum o gagică îți cade în plasă, și apoi dai unpas înapoi spunând, ”îmi place mult să fiu cu tine, semeni bine cu soția mea, pe care o iubesc” Câteodată mă amuză să văd fețele lor, de parcă s-ar fi lovit de o barieră. Pentru altele nu contează căsnicia, ele cred în continuare că timpul meu le-ar putea fi acordat și lor. Nu e cazul!

Mă opresc, și plec spre altă destinație! Nimic la mine nu ține prea mult, doar emoțiile și amintirea lor.
Ultima oară, am fost plecat de acasă 3 săptămâni. Soția, mi-a reproșat, pentru că în fiecare seară mergeam la cafenea, sau dansuri, karaoke, înconjurat de 2-3 fete, din care una e o prietenă de-a ei, cam ușuratică. Nu mă complic cu ea, nu merită flirtul meu, însă soția e geloasă. Mă stresam și eu, oare de ce mă tot bate la cap să o evit pe tipa aia, până mi-a spus că aia se culcă cu toți. Nu e în targetul meu.

Am revenit acasă:

În prima zi, am făcut dragoste de 4 ori. Mi-a reproșat soția că sunt cam brutal, și că nu arăt romantismul care mă definește! Critică însușită. Am slăbit câteva kilograme (vreo 20, în 3 luni), încep să am alt tonus muscular, și mă umflu în pene că simt mușchi pe care înainte nu-i aveam. Noul eu se manifestă și în relația mea de dragoste. Asta, și faptul că veneam după trei săptămâni de libertate, de alergat după coadă, de visat la limita normalului.

Acum eram acasă, unde puteam să fac! A doua zi, soția m-a invitat în oraș. Șeful ei își serba ziua de naștere. Oameni cu bani mulți, 6 zerouri în euro. Prietenii lor, la fel, mult peste mine. Am prins drag de Chivas, și am intrat în vorbă ca un intelectual sadea, cu toți cei de acolo. Am pierdut numărul paharelor, al dansurilor, și al zâmbetelor trimise către femeile de acolo. Soția mi-a spus că o dor picioarele, și eu am amenințat-o că dacă nu mai dansează, mă duc să dansez cu altele. Alcoolul, și experiența mea după 3 săptămâni departe de casă, îmi refuzau decența de a conștientiza că sunt cu soția.

Era ora 6.00:

M-am trezit, îmbrăcat în pantaloni de training și tricou. Acasă, în dormitorul nostru. Soția mea, nu era. Telefonul meu, lipsea. Cum am ajuns eu acasă oare? Unde e ea? Mi-am pierdut telefonul? Hainele mele, așezate decent lângă pat. Cheia de la mașină la locul ei.

Am coborât, mahmur, până la mașină, să văd dacă acolo e telefonul meu. Nu era. Mașina, parcată chiar în fața blocului, într-un loc în care cam bloca strada. Nu m-a deranjat, am urcat înapoi în casă. Mi-am sunat soția de pe unul din cele 2 telefoane fixe pe care le avem în casă. Mi-a răspuns, dar nu a vrut să-mi spună unde e. Era agitată, plângea, era nervoasă, furioasă pe mine! Eu habar nu am ce am făcut și cum am ajuns acasă. Am adormit la loc!

Ora 10.25

Sunt mahmur, cu ochii în tavan, bucuros că nu am vomitat și că nu mi-e chiar atât de rău. Am un disconfort major, însă se poate trece peste asta. Mă dau jos din pat, ca să-mi dau seama că pe canapeaua din sufragerie stă soția mea. Plânge! La naiba, cine a făcut-o să plângă? Aș vrea să-i dau o lecție persoanei nemernice care a făcut asta!

Eu, orice aș face, păstrez o limită astfel încât distracția mea să nu o rănească. N-am reușit. Se pare că nemernicul sunt EU, alcoolizat, abrutizat, cu decența adormită, încă inadaptat la viața de familie. Îmi strigă că toată seara am flirtat cu alte femei, am încercat să o sărut pe ea cu forța, și i-am strecurat cu ură: ”Tu ești a mea și eu fac ce vreau cu tine”. Probabil că au auzit și au văzut și ceilalți.

Ea, consultant la o firmă de milionari, eu, un amărât diform, cu un tupeu maxim și capul îmbibat de alcool. M-am dat în spectacol și am fost aproape de violență cu ea. Pentru mine, imaginea nu este importantă, nu am avut niciodată o imagine publică bună, așa că nu mă interesează. Pentru ea, orgoliul, este piatra pe care și-a cladit viața. Și eu i-am dat o puternică lovitură tocmai acestei temelii a existenței ei.

Îmi pare rău, am remușcări, mahmureala se dublează de sentimentul apăsător că am făcut o mare prostie și că e greu de reparat. Îi cer să mă ierte. Dar eu nu mă iert! Ea mă întreabă ce motive am avut să mă port așa?! Nu am putut să-i spun că așa m-am obișnuit în afara familiei, că alcoolul mi-a întins limitele dincolo de limita dragostei mele pentru ea.

Când am aflat că timpul nu mai contează:

În timp ce noi vorbeam, sună mama. Mama mea biologică, pentru că a ei a murit când ea avea 1 an. Mă ceartă mama, îmi spune, la difuzor, că sunt un nemernic, că nu există scuză pentru comportamentul meu, și să fiu la picioarele soției mele, poate mă va ierta. Mama știe ce înseamnă să ai un soț bețiv și scandalagiu, e încă cu el după câteva decenii de chin.

Eu nu vreau să fiu așa, mi-e frică de ceea ce aș putea să ajung. Cât de ușor poți să te transformi în ceea ce urăști. Eu nu sunt tatăl meu, bunicul meu, sau socrul meu. Ei beau! Eu, m-am îmbătat, și acum urăsc la culme ceea ce mi s-a întâmplat, mi-am făcut-o cu mâna mea. Tâmp, zâmbesc spre telefon și îi dau dreptate mamei! Și atunci, mă izbește: ”Noroc că nu te-a oprit Poliția!

I-am spus Soției tale să sune la poliție și să anunțe că tu ești beat la volan!” Deci până la urmă, eu am condus acasă! Soția îmi confirmă! La plecare, i-am luat cheia și am spus că eu conduc. Ei i-a fost frică să meargă cu mine, și a fugit. A fugit la propriu, departe de mine, speriată. S-a urcat într-un taxi, a sunat-o pe mama, la 3 dimineața, și i-a spus ce s-a întamplat. S-a dus la un hotel, pentru că nu avea cheie de acasă, și nu vroia să riște să stea afară până ajung eu, sau să ajung și să o rănesc cumva.

Am simțit colții bestiei din mine:

Până acum, distracția mea era la limita decenței. Un pic de flirt, o smecherie, lucruri care să poată fi ascunse sub o glumă. Nici o dovadă, nici un viitor, doar o amintire și un sentiment de satisfacție. Acum, în doar câteva ore, mi-am rănit soția, și, cel mai grav, am dat cu piciorul vieții mele.

Când m-am trezit și mi-am dat seama că lipsește o parte din viața mea, m-am gandit la amnezici și la cei care ies din comă. Dar când am auzit câte prostii am făcut, și când mi-am dat seama că ar putea fi și altele, pe care nu le știu pentru că eram singur, nu-mi aduc aminte și nu are cine să-mi povestească, am văzut în mine abisul în care mă trimite disperarea. Sinucidere!

Orice era mai bun decât viața. Ce preț să plătesc ca să refac noaptea dinainte?! GROAZNIC sentiment. Beat criță, am condus mașina pe un drum pe care nici acum, trez, nu-l identific foarte bine. Am parcat în fața blocului, pe o alee îngustă, unde cu o zi înainte îmi fusese greu să parchez, și aproape mă proptisem în mașina vecinului.

Mi-au trecut prin minte atunci lucruri cumplite. Cum am ajuns eu acasă? Oare am avut vreun accident? Dacă am lovit pe cineva, dacă am omorât vreun om? Oare o sa-mi bată Poliția la ușă? Am coborât la mașină, și m-am uitat atent în jurul ei. Nu am găsit urme de lovituri. Dar acum stau în casă. Și tresar la fiecare zgomot puternic. Dacă vine trecutul meu peste mine. Închisoarea, pentru o tâmpenie făcută la beție, nu mi se pare o alegere înțeleaptă.

Soția m-a iertat! Eu încă nu! Demonii cu care lupt sunt încă aici. Fratee, mai devreme sau mai târziu, alcoolul și țigara se vor întoarce împotriva ta! Eu, mi-am primit palma, și acum îi șterg urma de pe sufletul meu.

90 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Formatare facuta cu enter si copy paste, lucruri ce nu m-au lasat sa citesc. Rugam rezolvare 🙂

  0

 2. #3

  what the fuck did i just read? pana si un film din ala educational de pe acasa (nu telenovela, ci emisiune gen cum e aia cu cabral si gay-ul ala) e mai inteligent si mai bine scris. drugs are bad, mkay, alcohol is bad, mkay.

  0

 3. #4

  Cu ţigara ce-a avut?!? Nu e ca şi cum ai auzi la ştirile de la ora 5 că un cetăţean a fumat trei pachete de Kent şi şi-a omorât nevasta în bătaie 😀

  0

  • #5

   ahahahahahhahahahha

   0

  • #6

   Salut. Acolo Arhi serveste drept inspiratie.Cum te îmbolnăveşti de cancer şi cum mori e articolul lui. Il gasesti pe blog

   0

 4. #7

  Imi aduce aminte de Flight cu Denzel. Aceeasi campanie denigratoare impotriva alcoolului :p

  0

  • #8

   Chiar că denigratoare. Că doar toată lumea știe că un plan bun se face cum pleci de acasă. Și dacă pleci de-acasă cu planu’ să bei ca porcu’, iei taxiul.
   Geez, n00bz…

   0

  • #9

   mie mi s-a parut altfel… ca e ok sa iei droage, ca te pun pe picioare dupa o crunta betie, ca te refac dupa o noapte lunga de futai, ca poti sa pilotezi avionul invers si sa aterizezi pe camp, dupa ce darami juma de biserica. totul cu minime pierderi omenesti.

   0

 5. #10

  ce fumezi?vreau si io

  0

 6. #11

  Cacat, am patit-o aproximativ la fel. (Zic aproximativ pt ca prietena nu era cu mine chiar daca locuim impreuna; si la mine s-a intamplat de mai multe ori). Mereu aveam prostul obicei sa plec cu masina dupa ce beam… Am si eu cateva povestioare din astea de asa nu, tot cu pierderi de memorie. Bottom line, ma regasesc 98% in articolul asta 🙂

  0

  • #12

   eu cam 80-85%. nu conduc niciodata dupa ce am baut, cat de putin, iar de flirt…cred ca m-ar omori nevasta daca m-ar prinde :)) dar cu amnezia si cu circul (cantat, urcat pe mese/case/masini, injurat crunt etc.)…ma identific la maxim

   0

 7. #13

  2 words: word wrap.

  0

 8. #14

  sa schimbe curva pe una mai putin sensibila

  0

  • #15

   animal00,
   nu ai inteles nimic, el este sensibilosul, ea e consultanta la milionari…:-)))

   0

  • #16

   Hary nu ai inteles nimic: eu despre ea ziceam

   0

  • #17

   *sa schimbe

   0

  • #18

   animal00,
   ah, el ii curva…:-))
   si eu care credeam ca barbatii sint doar porci. si femeile curve.
   nimic nu mai e ce pare, traim vremuri decadente rau…

   0

  • #19

   nu mai e ca cand erai tu tanar

   0

 9. #20

  Sper ca este doar o poveste, e adevarat foarte frumoasa in tristetea si emotia ei, dar doar o poveste.

  0

  • #21

   normal. ce milionari seriosi beau chivas?

   0

  • #22

   e o porcarie de poveste. si eu pe buda puteam scrie asa ceva. mai trist e ca probabil e adevarata.

   0

  • #23

   jerome,
   mie imi aminteste de mihnea boerescu in stil si sensibiltate…:-)))

   0

  • #24

   Mie imi evoca ceva din de Musset, combinat cu de Lamartine, plus tragismul lui Hugo.

   PS. Cel mai scump whiskey este Chivas Regal Royal Salute, 50 Year Old.
   E chiar bun.

   0

  • #26

   Jerome, daca vrei ceva trist si emotionant, ai rabdare sa citesti cum mi-a murit vitelul :))

   0

  • #27

   Dani Corban

   Inteleg ca tu iti numesti penisul, vitel.
   Ai dreptate.
   Foarte trist.
   Dar lasa, uita-te la Suleyman si o sa vezi in serialul asta, oameni care la fel au vitelul taiat si sunt fericiti.

   0

  • #28

   varfuk vitelului

   0

  • #29

   Arhi, deci stii si tu de problema lui Dani.

   0

  • #30

   Jerome, faci confuzii grave. Ala se numeste Minotaur. La Suliman nu pot sa ma uit ca e la aceeasi ora cu Inima de tigan de pe Acasa.

   0

  • #31

   Dani
   Ai dreptate, Minotaur, Leul Desertului, Zimbrul Carpatin, etc.
   In general, denumirile acestea eroice se dau dupa ce nu mai e.
   Cei care resimt lipsa, ajung de obicei sa hiperbolizeze trecutul.

   0

  • #32

   Ha, Domnul Minotaur pufaie si scuipa aburi pe nari la citirea acestor cuvinte. Ma duc sa-i sting furia cu 3-4-5 beri.

   0

  • #33

   Dupa Bayern -Barca, il bag in labirintul Mijos.

   0

 10. #34

  mie mi se pare ca tipul vrea sa se laude ca a jucat in hangover…:-))

  0

 11. #35

  e foarta obositoare formatarea 🙁

  0

  • #36

   Dar ce va mai dati cu târtițele de pamant ca e obositor scrisa. Zici ca trebuie sa citesti Demonii sub lupa, la lumina lumanarii. Se citeste in aprox. 2 minute. Cand ai timp sa obosesti ?

   0

  • #37

   N-am mai vazut..V-a rasfatat Arhi prea tare cu design, fonturi misto , logo-uri si alte alea. Ati crescut in puf si acum faceti nazuri.

   0

 12. #38

  Da, alcolul e Diavolul iar ţigările Satana.
  Mă lepăd de el şi îl primesc pe Tatăl în suflet.
  Fraţilor citiţi Turnul de Veghe, care e scrierea de bază.
  ps.
  asta mai lipsea.
  😀

  0

 13. #39

  draga A,
  iti multumim ca ne-ai impartasit si ne-ai povestit cat de porc ai fost.
  povestea ta ne face sa ne simtim mult mai bine acum.
  pentru ca exista barbati si mai porci decat noi…:-))

  0

 14. #40

  Vedeti bre? Asta e marele defect al femeilor. Is prea serioase. Nu te poti distra si tu ca omu’ fara sa te faca sa ai remuscari destul de mari incat sa-ti ceri iertare in genunchi in fata lor pentru niste chestii absolut normale.

  0

  • #41

   Ma intreb daca era situatia inversa si ea se facea manga la o petrecere data la servici la El, dupa care Ea flirta cu toata partea masculina din incapere si imprejurimi, eventual sa mai deverseze continutul stomacului pe pantofii sefului lui, El ar mai fi iertat-o? Ali dracu’ femeili – toate e curve, nu?

   0

 15. #42

  Povestea este a mea, recenta si adevarata. Multumesc Arhi. Sigur, sunt sensibil, emotional, si cu toate astea raul pe care pot sa-l fac cuiva doar la fel de tare ca lovitura unui insensibil.Ba poate chiar mai mult, pentru ca pot sa ma joc cu mintea omului din fata mea.
  Am scris si trimis articolul asta, pentru ca am resimtit la modul dureros episodul cu alcoolul. Sigur, e amuzant, e distractiv, poate fi teribilism sa te trezesti in propria-ti voma, insa orele lipsa din viata, si sentimentul ca ai fost in prapastie si doar divinitatea te-a scos la suprafata, sunt chestii grele pentru mine.
  Putea fi oricine atunci pe strada, si eu, un alcoolic inconstient, sa-l omor.
  Pot sa ma gandesc la asta, sa ii ajut si pe altii sa inteleaga riscul asta, sau pot sa tac si sa sper ca nu se va mai intampla niciodata, mie sau altcuiva. Am ales sa scriu despre asta, bun sau rau, e povestea mea.

  0

  • #43

   E bine daca te opresti acum. Dar pot sa-ti dau continuarea povestii asa cum am vazut-o la un prieten care nu s-a oprit. Simpatic, amuzant si cu petreceri la el in fiecare sfarsit de saptmana. S-a “linistit” dupa ce s-a casatorit si a avut doua fetite. Pentru o perioada. Pentru ca a fost disponibilizat si castiga mai putin decat sotia nu a admis situatia de a sta acasa macar sa se ocupe de fetite si s-a apucat de baut. Sotia lui imi repeta saptmanal(cand venea la mine impreuna cu fetele pentru ca la betie le dadea pe toate afara din casa) ca-l iubeste si nu vrea sa-l lase. A doua zi le cauta si nu-si mai aducea nimic aminte de cu o seara inainte. Timp de 7 ani a repetat asta (cu pauze de dus pe la dezalcolizare dupa care iar se apuca) pana cand fetele au intrat in diverse grade de probleme psihice si ea n-a mai suportat si a plecat. L-a lasat in casa creata de amandoi. Prietenii au inceput sa-l paraseasca si in final a ramas singur si a murit de ciroza…..la 47 de ani.

   0

  • #44

   Exagerezi. Dupa ce ca l-a terminat nevasta-sa psihic, vii si tu acum cu unu’ care a murit de ciroza. Hai sa panicam lumea!

   0

  • #45

   Mihaela, am citit de trei patru ori „creata” că nu înțelegeam ce mama naibii de „casă creață” aveau ei doi împreună… :))

   0

 16. #46

  Sa nu zici Arhi ca-s baiat rau, tine varianta formatata ca lumea: pastebin.com/ZJ1222p2 dar publica-mi comentariu ca si pe buda scriam ceva mai bun

  0

  • #47

   Perkele, dar ce-are buda, ma? Acolo se scriu marile capodopere. La fel cum adevarata muzica se face sub dus. Freigedank ne-a scris cele mai profunde comentarii atunci cand se caca. Eu sper ca era pe buda.
   Scrisul pe buda este un act de normalitate, nu de vitejie. Cand o sa gatesti cina , stand pe buda, atunci sa te lauzi. Sa te aud: ” Tocanita ca asta fac si atunci cand o scutur pe sub capac ” sau ” Eu si pe buda rotesc clatita de mai multe ori in aer ” “Oua reci si branza imputita ca asta nici pe buda n-am avut ” Atunci da, poti sa te lauzi, dar nu cu scrisul.

   0

 17. #48

  Citind chestia asta am avut un “deja-vu”. Acu’ nush, ori am mai citit undeva, ori mi s-a intamplat. Oh wait… n-am nevasta

  0

 18. #50

  Nu eşti chiar fără de speranţă ! Dacă cele scrise sunt adevărate , faptul că ai decis să ni le povesteşti spune multe . Bine că ai regrete . Ăsta este probabil primul pas al împăcării cu tine . Nimeni nu este perfect . Nici nu ne dorim să fim perfecţi , dar cu siguranţă dorim respectul celor din apropriere . Cam melodramatic , dar sunt impresionat de bravurile descrise mai sus .

  0

 19. #52

  La un moment dat erau reviste cu povestiri din astea “de viata” care se presupune ca erau adevarte (cred ca se chemau chiar “Povestiri adevarate”), mai cumpara bunica din cand in cand. Cam asta e nivelul textului de mai sus.

  0

  • #53

   Le stiu, revistele alea. Textul poate fi la nivelul respectiv, însă faptul că nu găsesc stilul potrivit de a relata nu înseamnă că informația este de impact redus. Cei care se vor gândi serios la astfel de de întâmplări, sau care au trecut prin asta poate că vor rezona mai bine.

   0

 20. #54

  Is this Romeo & Juliet?

  0

 21. #56

  Sper sa te vindeci cat mai repede.
  In alta ordine de idei articolul asta il salvez la categoria “Articole celebre”, categorie din care mai face parte doar “Cum te îmbolnăveşti de cancer şi cum mori”.

  0

  • #57

   Ma bucur sa vad ca am intrat in galeria articolelor celebre. ”Cum te îmbolnăveşti de cancer şi cum mori” este de mare exceptie

   0

 22. #58

  Format C!

  0

 23. #59

  1. Mersi pt reformatare.

  2. Textul pare a fi o traducere de pe 4chan.

  0

  • #60

   autorul zice ca nu

   0

  • #61

   Mi-as da o zi din viata ca sa fie doar o traducere ieftina.

   0

 24. #62

  deci: el e urat, alcoolic, grosolan, crede ca de fapt ar fute ceva dar nu vrea el.
  Nevasta-sa lucreaza cu niste milionari care acum il cunosc si pe el.
  Concluzia: un milionar o sa futa la nevasta-sa curand. Probabil ala care a dus-o la hotel

  0

  • #63

   Nope. S-a dus singura, cu un taxi, la un hotel de langa casa. Milionarul ala care ar manifesta dorinta asta si-ar cheltui probabil banii pe proteze si operaratii chirurgicale de refacere.

   0

 25. #64

  Draga A.
  In cateva cuvinte am sa sintetizez problema ta.
  Esti un barbat insurat la care a inceput sa se manifeste middle crisis si care din nefericire pentru el nu stie sa bea.
  Crede-ma, nu o zic cu rautate, am trait experiente similare dar din nefericire la momentul respectiv nu eram insurat asa ca n-am pierdut mare lucru.

  Avand in vedere lacunele tale in materie de bautura o sa imi iau libertatea sa iti dau cateva sfaturi.
  1. renunta la tarie. Nu de tot, dar nu te mai pune niciodata sa te imbeti cu tarie. De la tarie te imbeti cu totul altfel, ti se rupe filmul, devii mai agresiv, etc. Treci pe bere sau vin si o sa vezi ca te poti imbata foarte eficient si cu o probabilitate mult redusa de a face urat.
  2. daca nu ai puterea sa renunti la tarie, bea mai cu cap. La modul 50ml whisky alternate cu 1-2 pahare cu apa sau suc. Nu le amesteca ca strici whisky.
  3. daca nu reusesti nici asta ascultat-ti sotia cand incepe sa iti zica ca faci tampenii. Atentie, femeile de obicei exagereaza, de obicei iti zic ca faci tampenii mai devreme si in felul asta tu pierzi cateva ore de distractie nevinovata. Cu timpul o sa ajungi sa distingi toate aceste nuante, crede-ma.
  4. daca 1,2,3 nu merg lasa-te de alcool, e clar ca nu esti facut pentru bautura. Nu trebuie sa te simti prost, nu toti au harul asta.

  Mult success. 🙂

  0

 26. #66

  Pe mine ma amuza astia care o iau razna cand beau.
  La mine, efectul este contrar: imi zbarnaie mintea cand sunt beat.

  0

  • #67

   toti avem impresia asta

   0

  • #68

   Bre, eu sunt lucid.
   Nu-mi pot controla bratele si picioarele dar creierul lucreaza ca si cum as fi treaz.
   Intr-o astfel de situatie mie-mi place sa ma autoanalizez. Ma amuz cum membrele rectioneaza cu intarziere, cum gresesc tinta si, in acelasi timp ma mir cum de pot avea ganduri asa profunde despre un lucru aparent banal. Mi-as dori eu sa gandesc asa cand sunt treaz…

   0

 27. #69

  Arhi, dar Sofia ce mai face? Imi e asa dor de partea a treia..
  Eu tind sa cred ca nenica ala de se lauda ca e fostul prieten, chiar spunea adevarul. Si de-asta s-a stins romanciera.

  0

 28. #71

  ce poveste siropoasa. e sigur scrisa de un barbat? mie deja mi s-a dublat glicemia de la citit. 😀

  0

 29. #72

  Pe masura ce citeam, ma incruntam. Si nu pentru ca ar fi fost povestea ciudata, ci pentru ca stilul de scris ma facea sa-mi imaginez exact povestea si sa traiesc senzatiile. Cam ca si o carte buna si felicitari pentru asta.

  Concluzia, insa, m-a dezumflat. E cliseica si nu stiu, rupta din citatele de pe Facebook parca. Ce vina are alcoolul si tigara ca moralitatea ta a cazut in partea ei negativa?:) De vina e caracterul omului, care si-a permis sa ajunga la limita asta. Caracterul care nu i-a dat un sut in fund cand a vazut ca face prostii. Pierderi de memorie? 90% dintre noi au avut cel putin una. Cati dintre noi, insa, au umilit persoana iubita?

  Stiu ca scuza cea mai buna pentru tine si nu pentru ceilalti e alcoolul, dar problema, aici, e un pic mai profunda decat distanta la care te uiti tu. 🙂

  0

  • #73

   De acord! Atat am simtit eu sa povestesc acum.

   0

 30. #74

  A= Arhi?

  Sunt cam multe asemanari intre personajul din text si Arhi. Parerea mea 🙂

  0

  • #75

   Ii strici omului casa 🙂

   0

  • #76

   o pla, nevasta mea stie ce are la usa

   0

  • #77

   Arhi nu e in zodia racului….dupa cate imi aduc eu aminte!

   0

  • #78

   Buahahahahaha. Cine bre? Arhi? Arhi ala care isi iubeste nevasta si copiii ca pe Dumnezeu? Yeah, sure.

   0

  • #79

   good point

   0

 31. #80

  grasii nu sunt in stare sa performeze de 4 ori intr-o zi!

  0

  • #81

   Scapă tu de 20 de kg in 3 luni și poate o să te simți ca un zeu.

   0

 32. #82

  hahaha, sentimentul de vinovatie de a doua zi, A, esti o persoana perfect normala, mai lucreaza umpic in ceea ce priveste relatia barbat -femeie si as putea zice ca esti on om minunat

  0

 33. #84

  Haa, PATRU la ZERO ! Umilinta catalanilor, umilinta piticului atomic! Se uita la mine Mijotaurul si zambeste ironic ” Boule! Iar ai gandit cu capul gresit si nu ai bagat la pariuri! “

  0

 34. #85

  Mi se pare destul de basita chestia cu “E recomfortant să vezi cum o gagică îți cade în plasă, și apoi dai unpas înapoi spunând, ”îmi place mult să fiu cu tine, semeni bine cu soția mea, pe care o iubesc””. Seamana a laba. Daca ti-ar face si ele asa, ti-ar placea?

  0

  • #86

   Mmm, greu răspuns. Atenția arătată mă face să mă simt bine…ups, de fapt chestia nu era cu finalizare…ce să fac acum? Creier, preia comanda!

   0

 35. #87

  O data in viata m-am imbatat! Asta se intampla acum 3 ani! Si de atunci am promis ca nu o sa mai ma imbat niciodata! Sa ti se rupa filmul e cel mai rau! Eu m-am si accidentat atunci la mana stanga! De atunci beau cu responsabilitate! Si acum ma mai doare osul din cand in cand! Cand mai vreau sa ma imbat imi aduc aminte de durere si-mi trece!

  0

 36. #88

  inainte de a citi comentariile ma gandeam sa dau un copy/paste textului sa-l trimit unei persoane dragi. ex-dragi dar incA draga. mda. m-am regasit in istoria prezentata. nu complet.
  cand realizezi ca esti schimbat dpdv comportament din cauza alcoolului, e bine.
  cand nu realizezi e rau samd
  cand cand cand
  gasesc ca singura solutie este de a citi blogul lui arhi, nu mai ai timp de bautura, mai comentezi ceva, nevasta nu te mai trimite la cumparaturi sau sa duci gunoiul si seara poate mai ai si ceva parte de ……somn

  0

 37. #89

  TL;DR

  0