Știți că nu au reușit să o găsească pe elodia, oriunde au căutat-o, nu? Chiloți la Bran, berbecuți și alte chestii, peste tot a fost eșec pe linie.

Ete că nu.

Jurnaliştii de la cotidianul.ro au descoperit că un dispozitiv creat de către McCormick a fost utilizat de către SPP în timpul căutărilor cadavrului Elodiei Ghinescu. Un proces-verbal din dosarul Elodiei arată că procurorul Dan Romulus Varga a cerut ajutorul unui colonel SPP, Ion Teodorescu, care a venit cu un detector ADE 650 în care au fost introduse câteva fire de păr de-ale Elodiei pentru a căuta corpul acesteia în comuna argeşeană Uda, comună alcătuită din 12 sate.

Însoţiţi de şeful de post, cei doi s-au apucat să o caute pe Elodia prin şapte cimitire, în curtea unei biserici şi în gospodăria părinţilor poliţistului Cristian Cioacă, soţul Elodiei, judecat pentru uciderea fostei avocate. Căutarea s-a dovedita la fel de eficientă ca acea organizată de Dan Diaconescu, în zilele cînd OTV-ul încă mai funcţiona: adică nu s-a găsit nimic.

Ce intrigă este faptul că expediţia organizată de vajnicii oameni ai legii a avut loc pe 10 octombrie 2012, la doi ani de când scandalul escrocheriei lui James McCormick a izbucnit în Marea Britanie.

Voi vă dați seama cât de mulți incompetenți există în satul ăsta de îi zice rromânia? Ăștia o căutau pe elodia cu un aparat de căutat mingi de golf.

Serios…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.