Știți că nu au reușit să o găsească pe elodia, oriunde au căutat-o, nu? Chiloți la Bran, berbecuți și alte chestii, peste tot a fost eșec pe linie.

Ete că nu.

Jurnaliştii de la cotidianul.ro au descoperit că un dispozitiv creat de către McCormick a fost utilizat de către SPP în timpul căutărilor cadavrului Elodiei Ghinescu. Un proces-verbal din dosarul Elodiei arată că procurorul Dan Romulus Varga a cerut ajutorul unui colonel SPP, Ion Teodorescu, care a venit cu un detector ADE 650 în care au fost introduse câteva fire de păr de-ale Elodiei pentru a căuta corpul acesteia în comuna argeşeană Uda, comună alcătuită din 12 sate.

Însoţiţi de şeful de post, cei doi s-au apucat să o caute pe Elodia prin şapte cimitire, în curtea unei biserici şi în gospodăria părinţilor poliţistului Cristian Cioacă, soţul Elodiei, judecat pentru uciderea fostei avocate. Căutarea s-a dovedita la fel de eficientă ca acea organizată de Dan Diaconescu, în zilele cînd OTV-ul încă mai funcţiona: adică nu s-a găsit nimic.

Ce intrigă este faptul că expediţia organizată de vajnicii oameni ai legii a avut loc pe 10 octombrie 2012, la doi ani de când scandalul escrocheriei lui James McCormick a izbucnit în Marea Britanie.

Voi vă dați seama cât de mulți incompetenți există în satul ăsta de îi zice rromânia? Ăștia o căutau pe elodia cu un aparat de căutat mingi de golf.

Serios…

27 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Eu cred ca mai bine foloseau nuielele de salcie cu doi vlastari pe care le folosesc fantanarii…..cred ca asa o gaseau pe Elodia! Ar fi fost mai ieftin oricum!

  0

 2. #2

  Eu rad, am chemat si nevasta sa rada si ea :))

  0

  • #3

   E ok, si noi radem aici.

   0

  • #4

   Pot sa rad si eu cu voi?
   Oricum radem pe banii nostri, e platit spectacolul.

   0

 3. #5

  pai probabil creanga aia in forma de Y, pentru descoperit apa, se rupsese sau o pusese pe foc, sa intretina arderea la cazanul de tuica.

  0

  • #6

   Stii ca e un mit, nu? Probabil la fel de eficient ca parapsihologul prezent la procesul lui Voicu astazi..

   0

  • #7

   un mit care de fapt este o realitate.

   0

 4. #8

  offtopic total: de ce sunt nemtii asa ofticati ? au complexul pumei mici?

  0

 5. #9

  Nu știu dacă sunteți la curent cu acest “NSU-Proces” care se judecă acum în Germania. Este vorba de o grupare extremistă de dreapta care a omorât în ultimii ani mai mulți imigranți (în special de origine turcă) în diferite orașe germane. Ce a făcut poliția din Hamburg (la momentul respectiv se credea că este vorba despre mafia turcă, nu despre extremiști)? A angajat un medium iranian ca să găsească făptașul.
  Așa că se poate și la case mai mari:)

  0

  • #10

   Sa folosesti un medium, un vraci, un saman sau un preot pastafarian e una, sa spui ca folosesti tehnologie moderna care gaseste un corp plecand de la niste fire de par e altceva. Poti apela la ghicitul in bobi in ideea ca daca ala nimereste e in plus, daca nu nimereste oricum nu se astepta nimeni de la el sa o faca, insa sa vii cu o masina miraculoasa in care pui 2 fire de par si iti gaseste corpul e dincolo de sf. Eu ma mir ca nu au cerut modelul urmator, ala in care pui un fir de par si ti-l teleporteaza pe cel disparut la fata locului.

   0

  • #11

   Deci mașina miraculoasă cu fire de păr e sf, dar faptul că poliția apelează la un medium care trebuie să intre în contact cu mortul și apoi să dezvăluie numele criminalului e acceptabil, că s-ar putea să meargă. Sau nu am înțeles eu bine?

   0

  • #12

   nu cred ca zice asta, zice ca nu te costa nimic:)

   0

  • #13

   Dacă ignori discuția pe care o să ai cu șefii după ce se află, atunci într-adevăr, nu te costă nimic:D

   0

 6. #14

  este de un comic dement faza asa

  0

 7. #15

  Tocmai terminai de citit. Am ramas aproape mut. Mare e prostia omeneasca, Doamne!

  0

 8. #16

  plm, dc nu au chemat-o pe mama omida sau pe urania?

  0

 9. #17

  “Voi vă dați seama cât de mulți rromani cu forme agravante există în satul ăsta de îi zice rromânia? ”
  mi-am permis aceasta corectie/ daca noi nu le spunem, atunci cine?
  PS as fi spus prosti, idioti, retardati, cretini, boi, inculti etc. dar pe bune ca inseamna sa jignesti oamenii respectivi daca ii incluzi pe astia. ptiu, nici macar dobitoci nu le poti spune, dobitocii macar reusesc sa lege 2 cuvinte si mai si gandesc din cand in cand. pe cand astia…

  0

 10. #18

  Cum ar fi fost sa le bipaie aparatul intr-un cimitir folosit de stanisti ca traseu de golf?

  0

 11. #19

  gizăs…
  sunt spiciles ca sa zic așea…

  0

 12. #20

  elodia e la mine-n beci. bem cosmopolitan si jucam poker.

  0

 13. #22

  Cineva trebuia să o facă și pe asta. 🙂 Eu îmi imaginez discuția dintre ei înainte de a cumpăra detectorul… dar și după cred că a fost comedie, gen “Bă, câte fire trebuiesc?” sau “Mergi, mă, mai încet! Ține-l drept!” Haha, hai că râd singur!

  0

 14. #23

  E si pacat, la cate vrajitoare avem…

  0

 15. #24

  Poate unii dintre voi nu realizati, dar chiar traim intr-o tara formata in majoritate de nebuni. Credeti-ma, stiu ce spun, ma bazez pe experientele mele cu diversi oamenicand spun asta.. Plus ceea ce vedem si auzim in fiecare zi..

  Tara asta este un veritabil AZIL IN AER LIBER, si probabil, cum am mai zis, ne meritam soarta

  0

  • #25

   sau experientele celorlalti cu tine:))))

   0

  • #26

   Aha. Nu stiam ca esti dobitoc. Mersi ca m-ai lamurit

   0

  • #27

   De unde ai scos tu asta, din burta ?! Argumente solide nimeni nu are,doar jigniri.ROMANIA, ce sa-i ceri….

   0