Mă uitam acum vreo 3 zile, cu o ușoară melancolie, la tânăr și neliniștit.Secvențe, nu vă speriați. De ce melancolie? Toți actorii pe care îi știam de acum 20 de ani, sau când naiba a apărut șuvoiul ăsta de serial, fac parte din categoria boșorogi cărora le curg bășinile, dar neliniștiți. Inclusiv doamnele, o așa numită Nikki, care a făcut sex cu absolut toți masculii din serial, dar se întoarce mereu la mustăciosul ei de Victor, chiar dacă ăla e căsătorit cu câte o amărâtă în căutare de un samaritean milostiv.

Întrebarea care mă macină este alta.
Se uită cu adevărat cineva la Tânăr și neliniștit? Adică să se uite la modul fată, am ars sarmalele pentru că mă uitam la serial sau m-am învoit de la muncă, nu puteam să pierd firul narativ care se împletea atât de bine cu eposul contemporan.

Pentru că eu nu știu pe nimeni să se uite la chestia asta. Toți știu de el, toți au auzit de el, toți știu câte un personaj, dar dacă e să îi întrebi cine face sex cu cine azi, nu au nici cea mai vagă idee.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.