Cara Delevigne, suferind foarte tare în timpul concepției lui June Moon
Cara Delevigne, suferind foarte tare în timpul concepției lui June Moon

În primul rând, îmi promit mie public că nu mai merg în viața mea la un film de ora 22.30 în weekend. Înainte, ți se făcea silă să mergi la film din cauza fenomenului Fute-o bă!!!, cocalarul cu 4 clase care venea la film ca să comenteze aiurea, să mănânce o sămânță și să se certe eventual cu cei din sala.

Locul său a fost luat de mizdele de vineri seara. Serios, nu e prima oară când se întâmplă. Un grup de tipi și tipe, în care mizdele sunt cele care pur și simplu ridica sala în picioare de nervi. Hihihihihi, hohohohoho, chițăituri, grohăituri, dar ce vrei fată, dacă îmi vine să râd? Deci simțeam cu tipii care erau cu ele avea evoia fizică de a le da una în bot. Ei erau cei care încercau să le calmeze, nu invers.

Așa.
Nouă ne-a plăcut Suicide Squad, în ciuda reviewurilor negative care deplâng prestația slabă a actorilor, lipsa de screen time a lui Jared Leto sau alte chestii. În primul rând, când te duci la un film de acel gen, nu te aștepți să dai peste capodoperele lui Tarkovski, care nici măcar alea nu au fost toate capodopere, da? Te duci să te relaxezi, să îți golești mintea de prostii și, eventual, să îți și placă filmul.

Și da, mi-a plăcut, a fost ușor, de vară, haios, cu replici drăguțe. Exact ce mă așteptam să fie. Din păcate, dar oarecum obligatoriu, datorită multitudinii de personaje introduse într-un singur film, personajele sunt creionate fix ca în benzile desenate, cu dosare fizice și câteva cuvinte despre ele. Nu prea există un istoric, un background care să te facă să te atașezi de ele puțin.

Ok, te atașezi de Harley Quinn (am avut și eu o prietenă numită Quinzelle, machidoancă cu nasul mare, dar tare, tare drăguță și sufletistă, m-am gândit de câteva ori la ea în timpul filmului) pentru că Joker o păcălește să se îndrăgostească de el, după care o aruncă într-un butoi cu cremșnit (nu știu ce era chestia aia), ești alături de suferința lui Deadshot, care e arestat de Batman în fața copilului său și reușești ușor să uiți că e un criminal, dar restul echipe e ușor cam meh schițată, prea repede, prea din poignet.

Ca să scurtăm, ce mi-a plăcut.

Harley Quinn e mama lor, este super mișto făcută, are tot timpul replica la ea, iar Margot Robbie e bună de te doare inima și în somn.
Deadshot e foarte uman, te poți identifica foarte ușor cu el, Will Smith pur și simplu nu mai îmbătrânește și e foarte bine că e așa.
Waller este foarte rea și te face să o urăști din toți rărunchii, locul ei este foarte bun acolo și ține în continuare echipa pentru restul filmelor.
June Moon, pentru ca Cara Delevingne arată foarte bine, găsiți poze cu ea pe net suficiente ca să vă puteți face o idee.

Ce nu mi-a plăcut:
Cara Delevigne se mișcă de parcă ar face sex tot timpul și câteodată e enervant, mai ales în scenele unde ar trebui să fie serioasă.
Joker, Jared Leto, e un actor mediocru și se vede. Să spunem doar că între Jokerul înfiorător a lui Heath Ledger și cel al lui Jared Let nu e nicio legătură, într-un final, ne dăm seama că Joker e doar un tip extrem de îndrăgostit, care face orice să își recupereze iubita și cam atât.
Slipknot era VIZIBIL adus în film ca să se demonstreze că injecția cu naniți din gât este reală și le explodează capul.
Nu am înțeles nicio secundă ce fel de metaom era Boomerang. Șmecheria lui era că putea să arunce un bumerang ascuțit și ăla să se întoarcă la el? Și fi-mea poate, serios.
Diablo e trist și deloc creionat, moartea sa era cumva previzibilă, nu prea putea nimeni altcineva să se măsoare cu Incubus.
Adewale Akinnuoye-Agbaje (ce nume de ecran), adică Killer Croc, AVEA CAPUL PREA MARE! Serios, CGI-ul său nu a fost cel mai reușit, capul era mult disproporționat față de corp, nu puteam să fiu atent la nimic decât LA CE CAP URIAȘ AVEA.
Rick Flag e pur și simplu insipid, incolor și inodor. Dacă voiau un suedez înalt, impunător și carismatic, puteau să îl pună pe Alexander Skarsgård, care e dumnezeu din punctul acesta de vedere. Charles Joel Nordström, cam meh.
Nu am înțeles nicio secundă cum a ajuns Katana acolo, care e rolul ei, de care parte e, de ce a murit bărbacsu, de ce sabia care l-a ucis pe tip e la ea, de ce reține sufletele celor uciși în ea, de ce nu se sinucide cu ea, dacă tot vrea să fie cu el și, în general, nimic din personaj.

În rest, dacă aveți chef de 2 ore de relaxare, mergeți. Sunt unele faze la care o să râdeți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.