microsoft mori

Am in contul de microsoft live 20 de euro, pusi pe austria, pentru ca asa era gift cardul, doar pentru tari cu euro si austria era prima din lista. anyway, microsoft a decis ca desi ai un singur cont, pe fiecare tara iti face cont separat si nu poti muta banii intre tari, desi sunt fizic banii tai. incerc sa cumpar un cacat de pe xbox store, imi zice ca nu am niciun ban in contul de US, care nu am inteles de ce e acolo de US, contul fiind de romania.

Nu, nu pot sa fac contul sa fie de Austria, de UK sau Romania, pentru ca e de US. Desigur, nu stiu de ce e de US, contul meu e pe numele meu, cu adresa mea de acasa. Sa ma duc sa cumpar de pe contul de Austria. Ma duc sa cumpar de pe contul de Austria. Surpriza, nu pot cumpara decat cu cardul sau cu paypal, nicaieri o optiune de a consuma mizerabilii de euro din cont.

Cea mai mare greseala a fost sa cumpar rahatul asta de zbox, in loc sa imi iau playstation. Cea mai mare greseala. Un site stupid, greoi, fara logica sau explicatii, nimic util, totul facut birocratic si consecvent idee Plimba-l pana se plictiseste si pleaca. Desigur, nu aș fi făcut greseala asta, daca PS avea ceva asemănător kinectului.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.