Sunt un tip care își prețuiește foarte mult liniștea și relaxarea. Am ajuns la vârsta la care caut doar să mă bucur de viață iar contrele stupide și inutile nu mă atrag, ci le ocolesc cum ocolește Dragnea pușcăria.

De aceea, în lista mea de prieteni nu o să găsiți niciodată persoane care nu îmi plac. Nu sunt adeptul ieșirii din bulă ca să mă diversific. Sunt un tip relativ inteligent, care se diversifică singur, nu are nevoie de opinii contrare, în general emise de neofiți care nu reușesc să articuleze 2 fraze legate și cu bagaj lexical de 100 de cuvinte.

Primul motiv, la mine, este foarte simplu. Nu mă divinizezi, nu mă adori, nu ai ce căuta în lista mea. Trebuie să ÎȚI PLACĂ de mine, altfel nu putem schimba opinii.

Urmează, foarte aproape, opiniile politice. Îți place Dragnea, PSD, crezi că totuși se întâmplă lucruri bune în țară și că dracul nu e atât de negru, Uite, Tăriceanu e un liberal bun și alte malahisme de astea, ai dispărut din peisaj fără niciun regret, cel puțin pentru mine.

Nu suport oamenii săraci cu duhul, mă indispun masiv. Deci dacă dai share zilnic la horoscop, încerci să mă convingi că, cu siguranță, magnetismul acela stelar influențează caracterul Uită-te la mine, sunt săgetătoare, am exact caracteristicile zodiei, dispari rapid. Nu ai caracteristicile zodiei, ești doar proastă. La fel, torser, doctor Lascău, articole din unica, sfaturi inteligente despre bebeluși, tot taraful ăsta dispare rapid.

Același lucru se întâmplă cu ultrareligioșii, în general femei, care împărtășesc ce sfinți sunt în sinaxar, anunță posturile sau lasă comentarii în care anunță că azi nu se spală, e păcat mare. Îmi pare rău, chiar nu te pot lua în serios și nu avem cum discuta pe un palier de egalitate, când tu ești de dat pe Vax Populi.

După astea, vine ultra familiaritatea. Omul mă citește de mulți ani, îi place de mine și are impresia că am păscut împreună gâștele. Și nu mă deranjează, putem fi foarte buni prieteni, dar prietenia asta în care eu habar nu am cine este iar el mă știe vine cu mesaje în care sunt certat că am făcut sau am scris chestii, bătăi peste obraz Nu se face așa ceva, Cetin, nu mă așteptam, hai să vedem cum facem, poate rezolvăm, cu mailuri care conțin articole fără cap coadă, însoțite de mesaj gen Știi ce să faci cu el 😉 😉 , gen mi se dă voie să public și altele.

Nu îmi plac cei ce fac paradă de virtuțile lor și despre cum își păstrează identitatea în familie, pentru că pe ei nu schimbă nimeni. Acum câteva zile am dat unfriend unui mănunchi de pisicuțe de astea care explicau cum în căsnicia lor banii nu sunt la comun, inclusiv cheltuielile pentru copii se fac jumătate-jumătate și se regularizează la sfârșit de lună. Ei, dacă rămâne fără serviciu, nu sunt absurdă, dragă, o să îl las 2-3 luni, dar după aceea avem o problemă. Scuza este că astfel pot să își cumpere cadouri reciproc. Mersi, la gunoiul istoriei cu voi.

O categorie pe care am inventat-o ieri este cea în care le voi da unfriend celor care nu mă citesc, dar se prefac a fi cei mai mari fani. De exemplu, eu sunt suspendat de vreo 2 zile pe facebook, pentru că am făcut mișto de un habotnic, posibil bolnav psihic, ultrareligios, care m-a reclamat rapid. Ei, deși Luna a scris pe contul meu că sunt suspendat și suspendarea atrage și imposibilitatea de a folosi messengerul, primeam în continuare mesaje despre cum pe unul îl enervează nu știu ce firmă și vrea să scrie un articol, poate i-l public, altul vrea să ne conversăm puțin despre politică și altele.

Nu aș vrea să îmi fie luată în nume de rău asta. Nu este nimic altceva decât egoism din partea mea. Eu am bula mea, mă simt perfect în ea și nu mă interesează bulele nimănui. Și recomandarea mea este ca fiecare să stea în bula lui. De ce să ieși, ffs, din bula de confort, când ești confortabil deja? Ca să te chinui să ajungi în altă zonă de confort?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.