În martie, Gabriela cerea un sfat, un ajutor, pentru un copil. Deși, când ajutăm pe cineva, în general nu mai primim feedback, oamenii sunt prea fericiți că și-au rezolvat problema ca să se mai gândească la ce obstacole au avut în drum, iată, azi e altceva.

Buna Cetin,

Iti scriu pentru ca am vrut sa iti spun ca Daria e bine, a facut saptamana trecuta in Germania procedura de embolizare prin care s-a inlaturat malformatia, valorile de saturatie de oxigen sunt acum 98-99%.
E un copil sanatos care azi a putut incepe clasa a 5-a.

L-am contactat atunci in martie pe userul miri, care a raspuns la articolul de pe blog si care ne-a ajutat foarte mult. A durat ceva vreme, clinica din Germania a mai cerut analize facute in tara, aici stii bine cum se misca lucrurile. Dar acum putem lasa toate astea in urma.

Am vrut sa iti multumesc inca o data, fara ajutorul tau si vizibilitatea articolului nu stiu daca eram in punctul acesta.

Toate bune,
Gabriela

Tot ce pot să spun e yupiiiiii!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.