Cei care imi citesc blogul de mult timp stiu ca eu am o raca mare de tot fata de sistemul sanitar romanesc, si daca mi-ar pica in mana un medic, l-as face ca in Saw 4.
Totusi, salariile din sistemul de sanatate sunt sub orice limita. Oamenii aia se duc la munca sa salveze vieti. ZILNIC. Un angajat in Ministerul de interne ia salariu triplu fata de un medic, doar pentru ca freaca duda pe banii statului si ne apara de „rele”.
Nu se poate sa avem asistente sefe cu salarii de 800 de lei. Nu se poate sa avem medici care iau salariu 600 de lei, si asta dupa 4-5 ani de munca. CUm poti sa le ceri oamenilor alora sa nu ceara spaga, cand daca ar trai din salariu ar muri de foame? Am o prietena care e medic chirurg, si are salariu 750 de lei. Cum pla mea sa traiesti din banii aia?
Si atunci de ce sa ii condamnam ca intra in greva? Pentru ca Nicolaescu e doar un alt idiot care continua seria jegurilor d ministri de la carma sanatatii romanesti? Pentru ca casele de asigurari de sanatate romanesti au cele mai somptuoase sedii din romania?
De ce?