Comentatorii de la prost tv sunt, în general, o mizerie care este ușor evitabilă, pentru că transmisiile lor sportive nu prea le vezi, dacă nu te uiți la divizia A. Din păcate, au devenit o problemă chiar agresivă, din cauza campionatului european, la care se uită mult mai mulți oameni.

Doamne, și sunt infecți, în frunte cu modelul de Mironică. Oamenii aceștia, crescuți la sânul de fițuică al protv, nu au nici cea mai vagă idee despre ce înseamnă comentariu sportiv. Pentru ei meciul este realizat din can can, aflăm storyuri funny din viața fotbaliștilor, ce a zis moama lui Ronaldo, efectiv non stop povești de căcat, de căcat și nimic despre meci, despre sport, despre aranjarea în teren, cine e la minge, ce face, chestii de astea pentru care mă uit la meci.

Aseară am avut ocazia să o ascult și pe insipida prezență feminină de la acel pupitru, cu cuvintele ei neterminate, cu obsesia de a mânca căcat gratuit despre orice poveste stupidă găsită pe net, cu nevoia patologică de a vorbi peste celălalt comentator, fără jenă sau probleme, sunt secunde întregi în care se anulează reciproc din cauză că vorbește peste ăla. Vă jur, am încercat, chiar am încercat să îi acord circumstanțe atenuante, dar nu am cum, femeia e în plus și e degeaba.

Regret amarnic momentele când transmisiunile erau făcute de TVR. Față de pațachinele astea, erau monumente de profesionism. Și nu eram invitați la fiecare 4 minute să intrăm pe veveveesportpunctro să aflăm ce culoare aveau chiloții lui cutare fotbaliator.

Da, nu îmi merge deloc streamul iptv cumpărat, din păcate, acum un an, când l-am folosit ultima oară, era decent, acum e evident că e oversold. ȘI mă întreb, nu există, de fapt, nicăieri o școală de comentatori sportivi? Adică ffs, cum se face, se ia primul prost fără ocupație din birrou, cum e Mironică și îl facem comentator sportiv?

Aaawnyay, am făcut o spicuire de perle ale tontălăilor.

*Pe prost.ro vezi ce sticle a dat la o parte Ronaldo de la conferința de presă
*Soc pentru un gigant pe băuturi răcoroasă, intră pe prost.ro sa vezi ce s-a întâmplat cu acțiunile unei cunoscute mărci.

Mare tamponare. Ce mare tamponare. Prima mare tamponare a acestei reprize.

Portughezii nu si-au aratat decat coltisorii

Ungurii au alergat mai mult in aceasta repriza pentru ca ei sunt nevoiți sa alerge dupa minge si nu au mingea.

Propun un drinking game. O gura de vodka de fiecare data cand fatuca spune Cum spunea tu/Cum spuneai si tu/Cum spuneai si tu, Giovani.
La fel, de fiecare data cNd incepe sa vorbeasca peste Giovani

Toate mingile se intorc, la urma urmei, la portughezi

Ungurii respiră dar nu suficient

un aut aproape cat o lovitura de colt, fiindca e foarte aproape de colt pana la urma e corner

la Ciacâr nu e cu puțintel, nu merge cu puțintel

ce frumos se vedea acea linie de 5 cum se apara maghiarii

ce ghinion teribil ca Caselo a fost depistat cu covid

si plutește si plutește dar nu stim in ce parte plutește golul.

maghiarii tin rezultatul cu sufletul

Andre Silva a castigat o lovitura in plina figura

apropo de cristiano ronaldo, puteti vedea pe veveveprostpunctro ce a declarat moama lui Cristiano Ronaldo despre viitorul lui

Nu uitați, pe protv, urmează știrile cu Andreea Esca.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.