Prin paleoliticul târziu al internetului, apăruseră doamnele cu copii inteligenți. Ele erau tufe de veneția vizibil, iar cei care le-au ales drept consoarte nu puteau fi mai departe, că nu le alegeau, evident. Dar copiii lor erau cei mai tari, citeau de la 2 ani, ecuații diferențiale de la 3 dar, cel mai important, erau niște filozofi care scoteau numai perle de înțelepciune, la care mămicile se mirau și le publicau imediat, să nu cumva să se piardă.

Timpul a trecut, lumea s-a plictisit de copii inteligenți, iar strategia s-a schimbat.

Acum moda este să îți umilești copilul și să îi faci publice toate trăirile, cu scopul de a impresiona publicul, crește traficul and zbang, monetizare. Alături de cei care își monetizează copiii încă de când sunt niște linii pe un test de urină, doamnele acestea sunt vârful deșănțării online. Cum să îți bați joc în halul acesta de trăirile copilului tău? Cum să îi pui primul orgasm pe net, la liber, să citească toți, poate inclusiv colegii de clasă ai fetiței? Cum să publici asta negândindu-te că, într-un ungher scabros al internetului, un pedofil și-o freacă excitat, gândindu-se la prima experiență sexuală a unei fetițe? A fetiței tale??

Cum? Nu ai cum.
Nu îmi cereți link, că nu are ce căuta aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.