Nu ştiu dacă a realizat cineva ce înseamnă ultimele date dezvăluite de campania asta împotriva corupţiei din fotbal. Nu, nu vreau să comentez tămbălăul mediatic destint a-i câştiga alegerile acestui Mihai Viteazu rrromân, Traian Băsescu.

Ci altceva. Că din toţi arbitrii din rromânia, DOAR 2 nu au putut fi corupţi. 2 OAMENI.

Realizaţi ce înseamnă asta? Ce structură de tip mafie este acolo?
Iar noi ne căcăm pe margine cu Hai Steaua, Hai Dinamo, uraaa, am câştigat campionat/cupă/et caetera iar ei de fapt lucrează la modul direct, bani contra goluri. Într-o mocirlă condusă de, probabil, cel mai mare mafiot din sport din toate timpurile, totul e pe bani.

Ba şi mai mult, facem scandaluri legate de dezvoltarea sportului rromânesc, cerem să fie dezvoltate centre de copii şi juniori, vrem să ne ducem copiii la sport.

Iar lor li se fâlfâie, pentru că la fiecare meci se vehiculează sume de sute de mii de euro. E afacerea lor. Nu îi interesează să crească nimic de valoare, pentru că altfel ar fi mai greu să măsluieşti jocuri.
E mai simplu să ţii pseudo-vedete în teren şi să decizi tu În minutul 80 dăm gol .

Am mai luat 15 000. Doamne-ajută, ne vedem săptămâna viitoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.