V-ați fi imaginat vreodată că vă puteți cumpăra online o mașină de Black Friday, cu un discount de vreo 4000 de euro? Dacă nu, aflați că de azi dimineață, la eMAG, se poate.

Cu un singur click, poți cumpăra o mașină ca pe un storcător de fructe. Practic, achiți o garanție de 1000 de lei, iar restul discuțiilor le porți cu dealerul.
Fordul Focus a avut o reducere de 5600 de euro…

eMAG stabilește această premieră alături de doi parteneri din industria auto. Clienții eMAG pot cumpăra modelul Dacia Logan 1.2 16V benzină, echipare Laureate cu sistem de navigație și cruise control la prețul de 7.999 de euro, Ford Focus 1.0 EcoBoost Trend cu pachet de iarnă la 10.999 de euro sau Mercedes–Benz Clasa E 220 CDI Avantgarde la 39.999 de euro. Cea mai mare reducere aplicată modelelor din oferta eMAG este de 12.600 de euro.

Nu aș fi crezut posibilă în veci asta. De unde se vede că nu am cel mai fin nas atunci când e vorba de afaceri, pentru că deja s-a epuizat stocul la unele din modele, mai exact Fordul Focus și Fordul Kuga.

S-a epuizat și iPadul mini…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.