Îl ştiţi toţi pe Claudiu. E băiatul care comentează în engleză pe aici, de apar grammar naziştii să îi explice ce fraier e, că nu ştie engleza perfect, după care îi înjur eu şi le explic că Claudiu foloseşte un soft de recunoaştere vocală, cu care scrie, el fiind paralizat complet.

În afara internetului, deşi e un luptător, Claudiu e doar un om. Care luptă pentru viaţa sa. Viaţă care nu conteneşte să îl lovească din toate direcţiile.
Acum Claudiu e operat pentru escare, datorită faptului că stă nemişcat în mare parte a timpului. Din câte înţeleg, a făcut operaţia ieri, dar ştim cu toţii că post operator ai nevoie de mult mai mulţi bani. Eu a trebuit să cumpăr pentru tatăl meu TOATE medicamentele, seringi, feşe, tot, tot tot.

Hai să mai facem o mişcare de care am mai făcut. Donezi 5 euro pentru Claudiu şi stai în blogroll-ul special creat până la începutul lui septembrie. Nu e mult, renunţi la o şaorma pentru promovarea blogului tău. O promovare zic eu, destul de bună.

Deci donează pe paypal, că e simplu, pe numele cainiirosii2000@yahoo.com sau bancar, în contul Cont RAIFFEISEN BANK, sucursala Zimnicea, judetul Teleorman, titular cont Bita Verginia Doina: RO76 RZBR 0000 0600 0743 2135. Telefonul lui Claudiu este 0762 263 857. Desigur, print screen cu donatia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.