Eu am o mică problemă, de care sufăr din timpul tinereților mele, când mă purtam epilat pe piept, burtă și…restul, ca să se vadă pătrățelele de pe burtă și pectoralii imenși. Da, necredincioșilor, exact așa. Din păcate, epilarea regulată în zonă a dus la transformarea mea în maimuțică, pe piept, burtă și…mai jos. Iar epilatul normal devine enervant, pentru că te iau toate mâncărimile, când începe să crească. Iar scărpinatul la prohab în public este încă dezavuat.

Well, acum ceva vreme văzusem ceva reclamă prin AFI, la nușce epilare definitivă cu IPL. Nici măcar nu mi se părea mult 30 de euro pe segment. Doar mi-era puțin jenă să mă duc la tanti aia și să îi spun exact ce segment vreau eu să îmi epilez…

Ieri am văzut că, de fapt, aparatele astea IPL sunt la vânzare în mod normal, la niște prețuri chiar decențele, gen un aparat costă cât ar costa să îmi epileze mie…segmentul respectiv.
Întrebarea e, merită să dai banii? Mi se pare puțin de domeniul SF, să dau cu lumină pulsatilă și pufff, gata părul. Am văzut pe acolo ceva cu capete luminoase care se schimbă și alte chestii. Aș vrea totuși să fiu pregătit înainte de a pune așa ceva pe…segmentele mele.

Și bănuiesc că nici jumătatea mea nu ar fi deranjată să posede un asemenea aparat.

ma barbieresc pe mustata

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.