Pop quizz rapid, strict pentru doamne.
Când a fost ultima oară când v-ați așezat pe colacul unei toalete publice, din mall sau dintr-un parc, nu contează?
Dacă răspunsul e niciodată, înseamnă că înțelegeți ce vreau să spun.

De ce este obstinația asta din locurile publice de a pune scaune de toaletă clasice? Când e clar că sunt EXTREM de mizerabile, la câți oameni le folosesc și NIMENI nu va risca să se așeze pe așa ceva?! Și dacă credeți că pentru bărbați e greu să le folosească în caz de mare nevoie, credeți-mă ca posesor de fată, ȘTIU EXACT cât de greu este pentru o femeie să facă ceva din poziția aia. Numai pantofii mei de câte ori au fost botezați…

Avem o grămadă de obiceiuri importate de la turci. Principalele mâncăruri românești sunt de fapt turcești. De ce nu importăm și acest minunat obicei, al toaletelor turcești, care pe lângă că sunt MULT mai comode, sunt MULT mai sănătoase și mai utile. No joke, google it, poziția respectivă e cea mai potrivită pentru eliminarea chestiilor din voi.

Prin urmare, lansez o provocare. Care e primul mall din românia care va instala toalete turcești, în loc de scaunele pe care nimeni nu le folosește decât ca să le murdărească cu dejecții?

fete destepte

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.