Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Daniel Alexandru Radu, femeia, în vârstă de 80 de ani, se afla în curtea magazinului, când a fost lovită de un autoturism care dădea înapoi, fără să se asigure suficient.

Ce vină are amărâtul ăla de șofer? Vă zic eu. Niciuna. În fiecare zi dau peste genul ăsta de tembeli, în orice parcare de mall în care intru și, în general, oriunde sunt parcate mașini. Tu dai înapoi și deodată țuști, un dobitoc sare în spatele mașinii. Pentru că el știe că tu trebuie să îl ocolești.

Mi-am adus aminte de asta pentru că ieri am pățit fix asta în parcare la Hornbach. Eu dădeam înapoi și, din laterala, mi-au apărut practic în spate o familie cu un copil, mergând la pas, direct spre sensul meu de mers, fără să le pese pur și simplu. Hai dragă, dă-l în mă-sa, trebuie să se asigure. Dacă dădeam peste ei, dacă erau doar o fracțiune de secundă în unghiul mort, acum eram cap de afiș în ziarele locale.

Educație rutieră.
Nu avem.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.