Se deschide Netflix, se înjură getflix că iar nu merg DNS-urile de america, se setează din nou routerul, se trece pe IP de românia, se deschide Netflix din nou.

Scroll. Trending now. Absolut incredibil, trending now e John Wick 2 și Ultraviolet, film de când era bunica fată, pe care le-ai văzut ieri. Bravă, ești în pas cu moda.

Scroll, scroll dreapta. Poate vrei să revezi filmul pe care l-ai văzut ieri. Sau pe ăla de alaltăieri. Pentru că știm că ești un retard și vrei să vezi același film de mai multe ori în cel puțin 24 de ore.

Scroll mai jos. Ai dat click, din greșeală, pe o comedie romantică. Ia de aici toate comediile romantice de pe netflix. Și un serial cu un tip care pescuiești crapi și îi aruncă înapoi în apă.

Scroll. Pentru că ai urmărit un film cu Jackie Chan, uite o frumoasă selecție de filme cu alți bătăuși chinezi și thailandezi. Pentru că altele cu Jackie nu avem. Cel puțin nu pe românia, pentru că e 3rd world country si nimeni nu licențiază filme.

Scroll. Uite niște fantastice filme SF de la Marvel, iată și Arrow, și alergătorul ăla cel mai rapid din lume dar care e, în fiecare episod, depășit de cineva, uite-o și pe fata Superman care nu îl întâlnește niciodată pe unchiul Superman, deși trăiesc în aceeași țară și, practic, amândoi zboară cu viteză supersonică.

Scroll.
Scroll pe mă-sa. Închis netflix, dat drumul la un film din Plex, adormit confortabil.