Bravo pentru copiii ăștia, bravoi pentru Rădoi, care este un antrenor foarte tare, după ce a fost un căpitan de echipă care trebuia idolatrizat mai mult decât Hâldan.

Și o să treacă Euro. Și?
Avem cumva pepinieră de copii și juniori? Există undeva obligativitatea ca cluburile din Liga 1 sau cum îi mai zice acum, să aibă grupe de copii și juniori la toate nivelurile? Există ceva care să vină din urmă și să ocupe golurile lăsate de copiii aceștia care, după ce fac 21 de ani, nu o să îi mai bage nimeni în seamă, de prea mult Tămaș și restul?

Nu, nu există. În acest moment, românia s-a calificat având în teren 6 jucători de la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi și 8 în total. Da, tot de la Hagi. În rest, juniori respinși de federație la orice, ținuți la cluburi, efectiv, să joace, pe banii părinților, pentru că statul român ajută copiii și juniorii, care fac sport de performanță, cu impulsuri. Impulsurile de a se duce dracului în altă țară

Performanță pe termen lung nu se face cu succesele de moment. Dacă statul, federația, liga nu se preocupă în asigurarea unei continuități sportive, ci mergem înainte cu citirica asta de fotbal care trăiește din adusul de portughezi expirați, nu va fi decât o participare oarecare, ne vom bate cu pumnii în piept ȚĂRIȘOARA NOASTRĂ, BĂIEȚII NOȘTRI, vom râgâi urmele de semințe și ne mai vedem peste 20 de ani.

Pe de altă parte, după câțiva ani de muncă, parcă începe să se vadă, pe undeva, mâna lui Burleanu, nu? Adică, comparați puțin cu Mircea Sandu (încă trăiește?) care a distrus un întreg campionat de fotbal, cu Burleanu, care a luat niște fărâme și, ușor ușor, încep să se vadă rezultate.