netflix-in-romania

Se pare că nimeni nu a dat știrea pe internet, nu am mai văzut nici un fel de 2000 de anunțuri exclusive, așa că vă anunț eu că de azi, noi și Republica Congo (#nojoke) avem Netflix special, pentru noi, românii.

De fapt știți de ce am scris?
Pentru că deși majoritatea dintre noi trăim din internet și din drepturi de autor, majoritatea dintre noi este extrem de supărată că în românia Netflix nu dă același conținut ca și în state. Nu contează că nu există drepturi de autor în românia pe acele produse, noi vrem să ni se dea la fel! Prin urmare, o să piratăm tot de pe torente, pentru că luptăm împotriva capitalismului dezlănțuit.

O altă problemă plină de revolte este De ce prețul e în euro și nu în lei și de ce e mai scump decât în state, dacă primim mai puține emisiuni? Desigur, toți știu că noi plătim TVA și americanii nu, dar asta nu e o problemă, noi vrem la același preț, diferența de 20% să o suporte Netflix.

Legat de prețuri. Normal, UBER poate face speculă cu prețuri în funcție de evenimentele anului, Netflix nu poate pentru că na, nu a oferit niciun pișcot, nu a dat încă abonamente gratuite nimănui, nu se plimbă nimeni cu Netflix să se poată lăuda pe facebook că are de dat ceva cupoane de reduceri.

Prin urmare, da, s-a lansat Netflix în românia. Doar că nu s-a lansat doar în românia, ci și în Congo. Și în alte 128 de țări.
Dar nu ne interesează, pentru că noi avem torente.

PS: Pentru cei ce vor totuși Netflix de state, există întotdeauna VPN-uri, să știți.

breaking20bad