Quickmobile este, fără nici o urmă de îndoială, mamăl și tatăl spamerilor din lumea magazinelor online. Managerii lui sunt practic singurii care, în ciuda numeroaselor tentative de dezabonare, mailuri cu același scop, înjurături pe rețelele sociale, încă îmi trimit ZILNIC câte un mail nesimțit cu oferte, camuflate sub titluri de genul Salut Cetin, trebuie să îți spun ceva, Cetin, ai nevoie de, Salut, iPhone 5 este al tău. Camuflări nesimțite, menite să crească rata de deschidere a mailurilor.

Mi-a plăcut soluția găsită de Cristian Iosub. Simplă și la obiect. Din păcate, sugestiile fine nu merg în nici un caz cu obrazurile tăbăcite de mizerie. Banii sunt importanți și, sunt convins chiar, în acest moment, cineva de la quickgunoi își freacă mâinile de fericire, lasă că e bine, a scris Arhi de noi, publicitatea proastă e tot publicitate.

Sigur că da, toți cei care au citit acum despre ei se vor înghesui să cumpere de pe site. Pentru că prezintă încredere și îi vorbește lumea de bine.
Dar ca să fim siguri, linkul de pe numele lor nu duce către ei, stați liniștiți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.