hulu

Într-un acces de sictir mediatic și sătul fiind de orice circ pe televizor, mi-am călcat pe inimă și mi-am făcut conturi pe netflix și hulu. Procedeul tehnic e relativ simplu. Se face cont de VPN pe Getflix, 3.99 USD, se schimbă DNS-urile în router sau deviceul pe care folosești neflixul și ai acces la creearea unui cont de state.

Partea interesantă la VPN-ul oferit de getflix este că routează doar traficul dedicat netflix, hulu, amazon prime și ce mai vreți voi să urmăriți. Restul merge normal, prin urmare, descărcarea de materiale cu copyrightul aferent este în siguranță.

Conturile la cele două…well, depinde. Eu nu am putut să îmi fac pe netflix, oricât m-am chinuit. Nici un fel de cont de paypal nu a mers, nici un fel de card, nimic. Și credeți-mă, am încercat. Inclusiv cardul de credit nu a mers. În fine, m-a rezolvat colega Ovidiu, care mi-a făcut cont pe cardul lui de credit. (știu, la voi a mers și paypal și card etc. scutiți-mă, nu asta e ideea)

Partea interesantă că am putut face cont pe hulu, cu același card care nu a mers pe netflix.
Anyway, totul e ok, merg ambele. Ce am remarcat, îmi place mai mult Hulu, are mai multe seriale interesante decât netflix. Ce e prost e că amândouă au, probabil, vreo 90% din conținut filme porcărie, făcute cu camera pusă pe umăr, de către studenți la colegiu. Puține filme noi, puține filme de marcă. Multe desene animate, din păcate, nedublate.

Personal, probabil voi renunța la contul de Netflix și voi păstra Hulu. Mai ales că am descoperit că au tot X-Files și aș dori ca, în sfârșit, să îl văd cap coadă. Mi-era dor de Mulder, Scully și Cigarette Man.

Îna altă ordine de idei, am observat prin Cora și aiurea că oamenii au început să își cumpere televizoare, pentru că se apropie crăciunul și clar, românul își ia TV nou. Majoritatea fiind tv-uri Smart.

Oamenilor, un tv smart e un tv prost. Un tv care se mișcă încet, cu un soft outdated și care în jumătate de an, va fi totalmente inutil.
Cumpărați-vă un tv, ce tv vreți voi (recomandarea mea e orice LG LED) și atașați-i un MINIX sau un Chromecast. Bine, de Chromecast nu știu decât din povestirile altora, dar am MINIX de 2 ani și funcționează impecabil. Adică îți transformă televizorul într-un smart tv bun, rapid și cu interfață de android. Și overall, ieșiți și mai ieftin.

#părereamea

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.