FOTO: BLOG DE BUCURESTEAN

Câtă durere, câtă furie strânse în aceste litere scrijelite furios pe un petec de hartie. Ce epopei gigantice se desfășoară probabil în mintea respectivului locatar, cum l-ar strânge el de gât pe nenorocitul care ocupă cele 2 locuri de parcare. Bine, doar în scris, deci bănuiesc că e ceva blogger sau rudă de blogger.

(Venind vorba, mi-am adus aminte de o fază de la rând la ouă de pe vremea lui Ceașcă. Niște ciori se băgau în față, ignorând listele și rândul. O domnișoară cu sărmăluțe în cap, deși era în fața lor, a început să se răstească la ei, fiind și ea tot o justițiară, ca domnul de mai sus. Băieții colorați normal că au început să o ia la marele perpenis, care includea și ceva amenințări cu tăiatul, bătutul sau alte activități specifice acestei frumoase naționalități conlocuitoare. Tipa, căreia i se desfăcuseră sarmalele din cap de nervi, începe să urle Îl pun acum pe soțul meu să vă dea numai pumni în față, nenorociților, haimanalelor!!. La care soțul, un tip cam la vreo 50 de kile cu tot cu ok, ochelarist, spune cu un calm plin de demnitate Domnilor, nevastă-mea e nebună, nu vă luați după ea.

Revenind la poză, ieri mă certa un tip că de ce îmi parchez mașina la blocul lor. Eu îmi parchez mașina la vreă 200 de metri distanță de casă, pentru că nu sufăr de nevoia de a o avea sub geam, plus că nu găsești locuri. Acolo sunt locuri goale, cumva pe colț, pe care nu prea le ocupă nimeni.

Și a ieșit dintr-o skoda parcată vizavi un domn, care a ținut să îmi explice că știe sigur că nu sunt din bloc și că nu am ce căuta să parchez mașina la blocul lor și că îmi va face reclamație. Așa, din senin, de zici că a stat în mașină toată ziua să mă aștepte pe mine. Și cu cât vorbea, cu atât se isteriza mai tare, devenea roșu la față, și dacă nu avea minim 50 de kile mai puțin ca mine, sigur ar fi încercat o acțiune violentă ceva :mrgreen:

Am stat calm, l-am ascultat, după care l-am întrebat:

– Fiți amabil, cât costă o revopsire la Skoda Octavia?

Nu am aflat, că a plecat brusc. Păcat.