Pe lângă faptul că văd că am câțiva naziști printre comentatori, observ o chestie interesantă. Toată lumea îi blamează pe săraci, că fac copii pentru a primi ajutor de la stat. Nimeni nu blamează statul pentru nimic.

Nimeni nu blamează statul pentru că nu face educație preventivă cu ei. Că femeile inculte care fac țâșpe copii nu sunt învățate că există prezervativ sau coitus interruptus. Sau că țărăneții paternali nu învațăsă o scoată înainte de a termina, dacă nu au bani de prezervativ.

Nimeni nu blamează statul că permite intruziunea măgăriei anacronice numită biserică, anacronism ce în continuare predică interzicerea mijloacelor de contracepție, a avorturilor, a sexului oral sau anal și, în general, a orice nu aduce pe lume copii.

Nimeni nu blamează statul că oferă ajutoare sociale chiar dacă părinții copiilor sunt dovediți că își trimit copiii la cerșit, nu îi îngrijesc etc. Legea în rromânia stipulează că incadrarea în familie e primordială, chiar dacă acei copii sunt bătuți cu cazmaua zilnic. Aceeași lege le oferă puitorilor de copii ajutoare de stat la infinit, deși ar trebui decăzuți din drepturile parentale de multă vreme.

Nimeni nu blamează statul că nu oferă ajutor pentru încadrarea în muncă a mmamelor. Nu există creșe, grădinițele sunt insuficiente și sunt accesibile pe bază de bani, pile și relații. Doamnele educatoare sunt regine în țara lor, iar buchetele de flori și cadourile scumpe sunt la ordinea zilei, dacă vrei să îți păstrezi locul în grădiniță.

În schimb, rromânii noștri vajnici au găsit soluția. Dacă ești sărac sau țigan, nu ai voie să ai mulți copii, trebuie să fii sterilizat.

Cred că vi s-a atrofiat creierul…