La data de 11.01.2013, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamt, împreună cu ofiţeri de politie judiciară din cadrul BCCO Bacau şi SCCO Neamţ, au depistat, in flagrant delict, 3 învinuiţi, membri ai unei grupări specializate în săvârşirea de infracţiuni de violenţă – omor calificat, distrugere calificată şi acte de terorism.

In sarcina învinuiţilor se retine că, sub coordonarea liderului grupării, învinuitul P.D., de 43 de ani, au amplasat un dispozitiv exploziv artizanal sub un autoturism, in vederea suprimării vieţii părţii vătămate B.M., proprietarul autoturismului.

Din primele verificări, a rezultat că dispozitivul artizanal conţinea cantitatea de aproximativ 1 kilogram substanţă explozivă, probabil C4, iar detonarea urma a fi realizată mecanic.

Deci niște băieți de la Moldova au lăsat deoparte samahoanca, au luat niște C4 și au zis să îl ridice la cer pe un anume Măraru.
Nu știu exact dacă e de plâns sau de râs, sincer. De unde aveau răzeșii noștri C4? De unde aveau detonatoare? De unde știau să construiască o bombă cu el? De unde știau cei de lapoliția judiciară de ei? Dacă știau de ei, de ce nu i-au arestat înainte de a amorsa o bombă reală pe o mașină, punând în pericol viața unor oameni nevinovați?

De când s-a mutat mafia la Chiatra Niamț?

De la Constrasens

[jwplayer config=”Custom Player” mediaid=”46565″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.