Unul din puținele momente în care mă bucur că în România miniștrii și, în general politicienii, sunt mai volatili decât alcoolul băut de vajnicii bihoreni, este acest moment. În care tembelul uslinos de ministru al învățământului s-a gândit să facă învățământul obligatoriu de la 5 ani.

Pentru că, nu-i așa, asta e problema învățământului românesc, faptul că începe de la 6 ani. Nu că nu are profesori, nu că profesorii sunt prost plătiți, nu că nu există metode coercitive pentru elevi, nu că există un dezinteres total din partea părinților, care așteaptă ca școala să le educe progenitura. Nu, nimic din toate astea, ci învățământul obligatoriu de la 5 ani. Care va însemna clase în plus, care nu există. Mobilier în plus, care nu există. Profesori în plus, care nu există și vor apărea suplinitori, mai proști decât acei copii de 5 ani.

Din fericire, aproape sigur nu va mai fi ministru la data la care anunță marile schimbări. Încă e bine.

În altă ordine de idei, vă recomand cu căldură situl digi24. SINGURUL site de știri unde nu există VEZI AICI, DĂ CLICK, O SĂ MORI CÂND O SĂ VEZI CE FUND ARE BIANCA, O SĂ ÎȚI CRAPE OCHII ȘI O SĂ MOARĂ MAMA TA.