Intai si-ntai, ba miejilor, eu vizitez manastirile pentru ca sunt opere de arta, marturii ale valorii oamenilor ce ne-au precedat de-alungul timpului, oameni cu mult superiori noua, nu pentru ca as fi gasit credinta. Si draga dictionar, inca nu ai priceput ca esti in spam pentru eternitate?

Revenind. Barfele din Dragomirna spun ca la Manastirea Dragomirna e plin de fatuci dezamagite in dragoste, care se retrag aici de rusine sau de inima ranita. Avand in vedere ca rusinea asta eu o inteleg drept deflorare, inteleg ca e plin de maicute nevirgine prin zona :mrgreen:

Hai sa spunem ca inteleg chestiile astea femeieste. Oricum femeile sunt mai slabe din toate punctele de vedere, deci e normal sa nu reziste unui soc puternic si sa isi gaseasca aplecarea spre divinitate.

Dar barbatii de ce s-ar face calugari??
Nu imi ziceti de chemarea catre cele sfinte, ca daca treci prin satele dimprejurul manastirilor, care casa o vezi mai mare si cu mai multe etaje , ti se va explica faptul ca e a lui X, ala care a fost calugar la manastirea ygrec. Sau e casa popii din sat, dar asta e alta treaba.

Sa fie calugaria o solutie de imbogatire rapida?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.