Doamna din imagine se numește Rikkie Valerie Kollé și este transsexual. Nimic greșit până aici. Ca să ne înțelegem, sunt un partizan al drepturilor LGBT, susținător al unei lupte stupide, care nu ar trebui să existe, într-o lume normală. Prin urmare, nu e nimic de genul Nu am nimic cu homosexualii, dar…

Am ceva cu cei care, în cel mai vizibil mod, discriminează pe baze sexuale.
Pentru că doamna Rikkie Valerie Kollé e urâtă cu spume. Iar în concursul ăla erau femei frumoase, băi tată, băi. Dar, ca în orice căcat din ziua de azi, s-a dorit să se transmită un mesaj și aia a fost, alta mai frumoasă nu s-a găsit.

Abia asta e o mizerie. Dacă nu puteți empatiza cu ideea, gândiți-vă că mergeți să dați examen la facultate, toți, în aceleași condiții, oameni care provin din aceleași zone sociale, iar la final cineva anunță triumfător că, deși ați fost egali, ați pierdut, iar cel ce accede pe locul vostru a făcut-o pentru că este țigan, iar facultatea se mândrește cu deschiderea ei către țigani.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.