Omul ăsta a fost ministrul educației. Un far al cunoașterii, nu-i așa. A decis drumul în viață pentru milioane de elevi (bine, asta a distrus și Ecaterina Andronescu, dar o scriu pentru efect).

Mă gândeam că poate ar trebui lămurit ceva, pentru cei mai puțin răsăriți dintre voi. Transsexualitatea este recunoscută, legal, în românia, de foarte mult timp. Desigur, birocratic, dement, stupid, comitete și comiții, analize și altele, dar dacă treceai de baremele lor, se făcea operație de schimbare de sex, o instanță constată acest lucru și se face modificarea asta în actele de stare civilă. Da, încă din paleoliticul târziu, din 1996, există legislație pentru identitatea de gen.

Așa că să vii tu, ministru al sănătății, în 2021, să o arzi elegant despre cum te agresează pe tine chestiile deja legale în românia, mi se pare o palmă pe obrazul bunului simț.
Huo, bă!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.