Problema care mi s-a ridicat mental este următoarea. Eu am plecat setat mental să mă duc la Dalboka clasică, unde e ferma de midii, adică restaurantul din dreapta. Colegul Corcoran zice că și resaurantul din stânga e bun. Deși eu știam, din auzite, că ăia vând scoici de la metro.
What to do, what to do…
Foto prinvacanta.ro
NOU
Încerci de la amîndouă.
NOU
sunt un blogger sarac, de-abia am avut bani de pasaport…
NOU
@ratza raspuns corect. 😀
Uite un posibil plan concret:
1. intri in restaurantul din stanga si iei o supa de midii, o portie mica de midii si o Каменица sau doua, dupa cilindree si mood.
2. iesi, stai intre cele doua restaurante, faci un exercitiu de respiratie, socializezi in parcare.
3. intri in restaurantul din dreapta, portie mare de midii, Каменица x 2.
In functie de abilitatile de sofat ale nevestei si toleranta la stres partea cu Каменица se poate suplimenta.
NOU
Ala din dreapta are un meniu exclusiv pe baza de produse “din mare”. A fost amuzant cand am fost pentru ca erau cativa care nu mancau de fel peste, nu mai zic de midii. Asa ca s-au indopat cu legume :)).
Sper sa mai fie ospatarita bulgaroaica cu sani mari care, daca ii ceri o apa, te-ntreaba “cu gaz sau fara gaz” 😀
NOU
si in ardeal te iintreaba asta cu gazul:)))
NOU
Carbogazoasă, adică cu carbogaz. Prescurtat, cu gaz. Care-i problema? 😀
NOU
Adica si ardelenii sunt din cadrilater?
NOU
Gandeste-te, merita riscul de a bate atat drum doar pentru a risca sa fii norocos si sa te alegi cu ceva dureri de burta dintr-un loc pe care nu-l cunosteai ? Du-te unde stii, sau daca esti cu mai multi oameni, trimite unul din ei drept cobai acolo, ca sa nu cheltuiti toti aiurea, si vezi dupa 🙂 .
NOU
dar acolo unde sunteti se face ski nautic? Ca vad ca e in panta marea
NOU
pai acum ca ne-ai zis ca e naspa acoo, nu ne zici si unde e de bine?
NOU
La ala din dreapta a mancat prietena acu 2 ani midii ( grecesti parca ) stricate de a vomat 2 zile.
NOU
sau poate era de la pana de “cauciuc”… cine mai stie… 😉
NOU
Pana la urma la care ai mers si cum a fost? 🙂
NOU
Eu am fost anul trecut la cel din dreapta… referitor la prospetime & shit : atunci scoteau lazi de midii din mare .
Am comandat vreo 10 feluri de mancare ( icre, combinatii de midii cu orez, rosii, vinete, etc. ) – in general mi s-au parut super bune , imi fac si eu acasa si am mancat midii de toate felurile in diferite continente. Eu recomand experienta .
NOU
pai maestre, kum fu?