Mă uitam printre comentariile voastre de ieri, legate de impresiile despre Black Friday.
Oare când evoluăm și noi puțin și trecem de sindromul SUNTEM ȚEPUIȚI! ? Serios, foarte puțini cei mulțumiți că au cumpărat la un preț mai redus ceea ce doreau.

Cei mai mulți însă, nemulțumiții că nu au cumpărat gratis, pentru că așa e în america. Sau cu discount 90%. Sau că vai, au fost mărite prețurile artificial. Sau că de ce s-au epuizat ipadurile în primele minute? Și tot așa.

În fine.
Ce v-ați mai cumpărat? Eu, în teorie, mi-am luat o tabletă Nexus 7 2013, de la quickmmobile, la 899 lei. Zic în teorie, pentru că până acum nu am primit nici o confirmare că aș fi luat-o. Acum aștept cu interes să mi se dubleze spamul zilnic pe care îl primesc de la ei, pentru că îmi dețin adresa de mail în mod direct.

Aș fi vrut să prind ipadul de la emag, dar drăguța de nevastă-mea mi-a închis ceasul pe care îl pusesem să sune la 6.55, pentru că erai foarte obosit iubitule, dă-l în mă-sa de ipad.
Așa că sper să mă mulțumesc cu google nexus.

Ha da, și câștigătorul.
Câștigătorul voucherului de la emag este Ruselniuc Andrada-Maria, care este așteptată cu un mail la noreply la arhiblog punct ro, penru că mailul introdus de ea la comentarii este oarecum incorect.